Bestik Det er 1 produkt.

Bestik der giver luksus et nyt navn

Et klassisk bestik i et sølvfarvet materiale ligger i skuffen hos de allerfleste danskere. Har du lyst til at prøve noget nyt og spise aftensmaden med et smukt bestik i hånden, kan du tjekke vores udvalg af bestik her. Vi forsøger at kunne tilbyde noget, der gør din køkkenindretning sjovere, og det gælder naturligvis også bestikket. Til daglig kan det at dække bord være et kedsomt job, men med de rigtige elementer og materialer får man en festlig borddækning med minimal indsats.

Viser 1 - 1 af 1 produkt

Gør hverdagen til en fest

Hos Modernroom finder du et stort udvalg at kvalitetsbestik fra det danske brand Nicholas Vahé og Bloomingville. Et smukt guldbestik kan give et luksuriøst indtryk og være en del af borddekorationen, når man får gæster, og til daglig gør det et hverdagselement som det at dække bord til en dyd.

Det er også muligt at få tilbehør som salatbestik og osteknive, der kan bruges mere målrettet. Forskellige materialer bliver taget i brug, men træsorter og detaljer i guld er ‘in’ lige nu. Et træbestik eller et bestik med elementer af træ kan sætte et rustikt og naturligt præg på borddækningen, hvis det er det, man ønsker.

Praktisk bestik i flot design

En følelse af luksus i hverdagen kan man nemt opnå med et lækkert bestik, og det vil være en følelse, man fremtryller, hver gang man lukker skuffen op og skal dække på til morgenmad og aftensmad.

Måske er du mere praktisk til sinds og tænker, at det er upraktisk med et smukt bestik, da det ikke kan klare en tur i opvaskeren eller vil miste farve eller belægning over årene. Fordelen er dog, at bestikket er fremstillet i rustfrit stål eller guld, og det giver bestikket en hårdfør overflade. Husk desuden på, at producenter i dag er opmærksomme på, at bestik i de fleste hjem kommer i opvaskemaskinen, og derfor designer man det netop til det formål.