Fri fragt ved køb over 499 kr. Dag til dag levering på lagervarer 4.9 stjerner på TrustPilot Fundet billigere? Vi prismatcher

Black Week - Det nye Black Friday!

Black Week - Det nye Black Friday!

Black Week - Det nye Black Friday!

Af Michelle Frost, Fredag d. 9-11-2018

 

 

Black Friday er et forholdsvist nyt fænomen i Danmark - Black week er endnu mere nyt. For at forstå helt præcist hvad Black Week er, er det vigtigt at vi får styr på hvad Black Friday er for en størrelse.

Ganske kort: Black Friday opstod i USA og er dagen efter Thanksgiving. Da Thanksgiving er en helligdag, så butikkerne en oplagt mulighed for at tjene ekstra penge. Thanksgiving falder nemlig altid på en torsdag, og butikkerne har kun rigtig åben fredag, inden weekenden kommer og de fleste amerikanere forsætter deres Thanksgiving ferie. Det bliver også anset som dagen hvor julehandlen rigtig starter, men mon ikke det er fordi der er så mange gode tilbud at det er en helt oplagt dag at finde julegaver?


Black week er ugen op til Black Friday og en uge hvor mange virksomheder giver den gas med de bedste tilbud. Især her i Danmark er det mere og mere udbredt.

Her på ModernRoom.dk har vi valgt at gå med på bølgen. Alene af den grund at det giver os mulighed for at målrette vores tilbud og gøre det mere attraktivt for jer skønne kunder at vende næsen et smut forbi.

Tilbuddene starter altså derfor Mandag d. 19 November og kører frem til fredag d. 23 hvor vi skruer ekstra op for de gode tilbud. Det bliver en festlig uge med masser af besparelser.

Hvad kan du forvente?

Det du kan forvente dig af Black Week her på siden er en uge spækket med nye tilbud hver dag! Mange mennesker er forhindret i at komme ud og handle Black Friday eller når måske ikke at finde alle de gode tilbud som de forskellige forretninger har at tilbyde. Ærligt, så kan Black Friday være en anelse stressende. Undgå stress, sæt dig tilbage i sofaen og klik dig ind på vores fantastiske tilbud der vil kører hele ugen - ingen stress, meget mere overskueligt.

En uge med julegavekøb

Black Friday er en dag hvor størstedelen af danskerne køber julegaver. Det er som før nævnt en helt oplagt mulighed da man både kan spare penge og finde lige netop det familien ønsker sig.

På ModernRoom.dk vil du kunne finde tilbud på alt fra kurve, hylder, spejle til smukke vægure. Listen er lang. Det er derfor ikke kun få udvalgte ting, men et bred vifte af attraktivt boligtilbehør. Vi lover jer også at særligt én dag vil blive ekstra spændende! så følg med på Modernroom.

Få en påmindelse - hvor finder jeg sidens bedste tilbud?

Hvis du tænker at det er en anelse uoverskueligt at skulle ind på vores webshop hver gang du skal tjekke siden for tilbud, så er du mere end velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Der vil du få direkte besked hver gang der er nye tilbud på webshoppen. 

Er du okay med selv at tjekke, så kan du finde det direkte link her: Black Week tilbud på ModernRoom.dk 

Få hjælp til en mere overskuelig Black Friday

Ikke alle forretninger holder Black week og du vil derfor kunne blive nød til at vente med nogle af dine køb indtil Black Friday. Også her kan vi være behjælpelig, vi har nemlig lavet en god Black Friday Guide med hvordan du får det bedste mulige ud af Black Friday. Der er en masse man kan gøre allerede på forhånd. Se vores Guide her: Sådan bliver du klar til Black Friday.

 

 

Forresten - så kan du få byttet dine køb efter jul

Alle produkter købt i november og december kan byttes helt frem til januar, så du skal ikke holde dig tilbage, fordi du er bange for at varerne ikke kan byttes så langt frem i tiden – selvfølgelig kan du det :)


Det var alt for denne gang. Jeg håber at se dig til Black Friday week - det ville være super hyggeligt!

Tak for nu og fordi du læste med. 

Hilsen Laila ejer af ModernRoom.dk


Lidt om forfatteren:

Mit navn er Laila Kofoed-Hansen jeg er 47 år og bor i Solrød-Strand sammen med min familie. Jeg har min daglige gang på Modernroom.dk hvor jeg står for indkøb, blogs, socialemedier og udvælgelse af nye og spændende varer. Jeg elsker boligindretning og de uendelige muligheder der er for at skabe sin egen hyggelige hjemmebase.