Anne Linde

Vi elsker Anne Linde hylder - her er hvorfor!

Hvis du ikke allerede har kendskab til Anne lindes vidunderlige hylder, vil jeg give dig en rundtur i Anne Linde’s innovative univers. 

Grunden til at Anne Linde hylder er så populære er, udover at være moderne og flotte, er de utrolig funktionelle, da du kan bruge dem som sengebord, hylde til krydderier eller olier i køkkenet, til dine smykker i soveværelset eller til dine nøgler i entreen.

Du kan mixe og matche Anne Linde hylder så du danner dit eget reolsystem der passer bedst ind i dit hjem. Hos Modernroom er vi forelsket!

Den mest populære hylde fra Anne Linde er Ledge:able. Dette er en enkel hylde, hvor der er flere muligheder for opbevaring af pynt, bøger, vaser eller andet nips. 

Hvem er Anne Linde egentlig?

Anne Linde blev i 2002 færdiguddannet på Manchester Metropolitian University i England. Hun er uddannet inden for Three Dimensional design og da hun kom tilbage til Danmark arbejdede hun for andre virksomheder før hun i 2004 besluttede sig for at tage springet og blive selvstændig.

Det første Anne Linde skabte var hylden Ledge:able shelf som stadig er en af hendes mest solgte. Hun elsker at arbejde med metal da det er et materiale med mange muligheder. 

Nedenfor har jeg fundet lidt lækkert frem så du kan få lidt inspiration til hvordan du kan inddrage Anne Linde hylder i din indretning.

Anne Linde hylde som sengebord

Anne Linde’s hylder er så smukke og fantastiske at bruge som sengebordde. Hylderne fås i flere forskellige farver og kan også fås i en større udgave - Big:Ledge

Anne Linde hylder som reolsystem til stuen

Anne Lindes hylder sætter fut i fantasien. Du kan nemlig lave en skøn og personlig reol ved at sætte flere forskellige slags Anne Linde hylder sammen. På billedet her, ser du fra venstre Anne Linde Showcase#0 og i midten Anne Linde Showcase#4 og sidst men ikke mindst Showcase#3.

Den perfekte hylde til køkkenet

Sæt dit yndlings køkkentilbehør op i køkkenet så det hele tiden er inden for rækkevidde. Det er en utrolig lækker måde at “gemme” lidt af ens køkkensager væk i noget der rent faktisk pynter i hjemmet. Hylden på billedet er den lækre Showcase#1.

Anne linde ledge:able passer ind i alle slags rum

Pair large text with an image to give focus to your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Få plads til mere i entreen

Wauw! Jeg er helt vild med sammensætningen på dette billede. Har du en meget smal entrée, så er Anne linde hylderne virkelig perfekte. De super praktiske og er nemme at møve sig forbi. Igen kan du mixe og matche hylderne som det passer dig.

Hylder til kontoret

Ligeledes kan du bruge Anne Linde hylder på kontoret til bøger og lign. Perfekt løsning der skaber hygge i din indretning.

Tilbehør til Anne linde hylder

Som noget helt særligt har Anne også skabt søde små spejle, samt magnetiske kugler der giver dig mulighed for at kunne hænge dine nøgler op, eller hvis du har lyst til at hænge et billede af din familie op, er det også en mulighed.

Som du sikkert har gættet så er vi vilde med Anne Linde hylder her på kontoret. Vi håber at du også har fået et lille crush og kunne bruge denne blog til inspiration.


Ha' en dejlig dag,
Hilsen LailaLaila Kofoed-Hansen

Mit navn er Laila, jeg bor i Solrød-Strand med min familie. Til dagligt driver jeg ModernRoom.dk hvor jeg står for indkøb, drift og socialemedier. 

Jeg er stor interesse i boligindretning og hjemligt hygge.