Bodyscrub Det er 1 produkt.

Bodyscrub er kilden til selvforkælelse

Det er vigtigt at tage vare på sin krop både i forhold til at spise rigtigt og træne, men det gælder også om at tage vare på sit ydre - og ikke kun på grund af forfængelighed. Et velplejet ydre kan man opnå på mange forskellige måder, men det meste starter med en velplejet, fugtet og glad hud. Brug en bodyscrub, der sætter gang i blodomløbet og får huden til at forny sig selv. Hos modernroom sælger vi blandt andet de lækre bodyscrubs fra Meraki, som kommer i nogle smukke, enkle plastbeholdere. En bodyscrub fungerer glimrende i badet, men man kan også bruge scruben, når man tager et fodbad, eller før man barberer ben.

Viser 1 - 1 af 1 produkt

Giv huden glød med bodyscrub

Skal du holde hjemme-spa, er det et must med en bodyscrub på lager, som du kan bruge til at få gang i blodomløbet. Efterfølgende kan en lækker bodylotion påføres, da huden er ekstra modtagelig for den fugt, der tilføres på huden. En behandling med bodyscrub giver en dejlig følelse af velvære, da huden bliver ensartet og blødgjort.

Har skrubben en dejlig duft, vil huden efterfølgende dufte dejligt, og den duft overføres til rummet, man har været i. Duften fra de æteriske olier beroliger sindet og kan ofte også have aktive funktioner på huden. Lavendel og citron er effektive til at berolige sanserne og samtidig have rensende effekt på huden.

Fuldend din hjemmespa

Vil du gå all-in med dine hjemmespa behandlinger, kan du desuden investere i nogle lækre, velduftende håndsæber eller en fugtende balsam, der tilfører håret duft og pleje. En balsam kan uden problemer sidde i håret, imens du påfører en bodyscrub eller barberer ben.

Afslut det hele ved at påføre en fugtgivende olie, der trænger ind i huden og lukker hudens porer igen. En badeolie kan være et fint alternativ, da den kan bruges til flere formål, og, som navnet angiver, er den også god i badet.