Bodywash Det er 1 produkt.

Giv kroppen energi med en bodywash

Når man står under bruseren om morgenen, før djævelen har fået sko på, kan det være rart, at der er noget, der står klar og frister i bruseren. Lækre produkter er noget af det, der kan gøre badeoplevelsen til noget helt særligt og forfriskende. Lad en lækker bodywash skylle over kroppen og efterlad den velfugtet og velduftende.

Hos modernroom fører vi flere typer af bodywash, der giver kroppen et skud energi på huden og samtidig dufter man skønt efterfølgende. Særligt en bodywash fra Meraki er en vaskeægte ‘treat’ for huden. De forskellige kropssæber er baseret på gode produkter og indeholder ikke parabener.

Viser 1 - 1 af 1 produkt

Brug bodywash og få en sanselig oplevelse

Der er noget selvforkælende, beroligende og næsten medicinerende over at anvende produkter, der indeholder duftstoffer, man elsker. Med en bodywash får man naturligvis vasket kroppen ren for sved og skidt, men det er i høj grad også det, at man får en sanselig oplevelse via produktets æteriske olier, der gør en bodywash til noget helt særligt.

Fordelen ved at anvende en bodywash i badet er, at det er hurtigt at påføre, hurtigt vaskes af og giver en tydelig effekt. At anvende en bodywash er nok for mange det mere hverdagslige alternativ til en spa-aften med bodyscrub og lækker kropsolie. De mange bodywashes fra Meraki kommer i en pumpebeholder, der er nem at placere i en sportstaske eller blot til at have stående i bruseren.

Forsegl huden efter badet

Efter brug af en bodywash er kroppen blød og velduftende, men det varme vand åbner for porerne, og derfor er det vigtigt at forsegle huden med nogle fugtgivende produkter. Man kan forsegle huden med en bodylotion, kropsolie eller noget helt tredje.

Det vigtigste er blot, at man giver noget, huden kan arbejde videre med efter endt ‘behandling’ med vasken. Husk på, at en kropssæbe vil fjerne kroppens naturlige olier. Disse skal, på ny, tilføres.