• Fri fragt ved køb over Kr. 299
  • Dag til dag levering på lagervarer
  • 4.3 stjerner på Trustpilot
  • Fundet billigere? Vi prismatcher
0 0 item(s) in your cart
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering i alt  Fastlægges senere
I alt
Gå til betaling

Børnestole til det moderne hjem

Kært barn har mange navne - og det har en børnestol også. Hvad enten du mangler en taburet til den lille hjælper i køkkenet, en hængestol til stuen eller en stol til børneværelset, har vi, hvad du søger. Vores børnestole er alle stilrene og inspirerede af det enkle nordiske design.

Hos modernroom forhandler vi en lang række af forskellige børnestole til dit hjem. Vores stole egner sig til de fleste rum i dit hjem, da de har et klassisk og tidløst look. Lad dit barn få sin egen hyggekrog i stuen eller i køkkenet - det vil skabe stor glæde.

Børnestol til den lille køkkenmedhjælper

En taburet i køkkenet er uundværlig, når dine børn får en vis alder. De fleste børn elsker at komme med i køkkenet og få lov til at hjælpe dig med at tilberede mad. Et køkken er sprængfyldt med sanseoplevelser for det lille barn. Madvarer med forskellige farver og teksturer er sjove at få lov at stifte bekendtskab med.

Placer en køkkentaburet i dit køkken, så dit barn altid kan stille sig op ved siden af dig og følge med i, hvad der foregår på køkkenbordet. Ikke nok med at det er hyggeligt for dit barn, du vækker også dets interesse for madlavning.

Moderne butterfly-stol til dit barn

Butterfly chairs er det nye sort, og hvorfor ikke også kreere et moderne børneværelse, hvor tidens hotteste trends er integreret? Med en flot butterfly chair får dit barn en komfortabel stol at sidde i, og du får skabt et moderne udtryk, som du kan glæde dig over hver eneste gang, du træder ind på børneværelset.

Hængestol til børneværelset

En hængestol er ikke bare behagelig at sidde i, den pynter også på børneværelset. Og så er det tilmed sjovt for det lille barn at sidde i en stol, der kan gynge. Mangler du en børnestol på dit barns værelse, er en hængestol en sjov og anderledes løsning. Den giver et tvist i rummet og skaber et anderledes og let look.