• tickFri fragt ved køb over Kr. 299
 • tickDag til dag levering på lagervarer
 • tick4.9 stjerner på Trustpilot
 • tickFundet billigere? Vi prismatcher
0 0 item(s) in your cart
Der er 0 varer i din kurv
Antal
I alt
Gå til betaling

Brands Vælg mellem 28 forskellige brands

Viser 1 - 28 af 28 produkter
 • Anne Linde

  Anne Linde hylder

  Her på siden finder du vores udvalg af hylder fra det populære mærke, Anne Linde. Anne Linde er en dansk designer, der i særdeleshed beskæftiger sig med metal. Det elegante og enkle i metallet bliver fremhævet på fineste vis i de dekorative Anne Linde hylder. Materialets stilrene look kombineret med de unikke hyldedesign, Anne Linde skaber, giver din bolig et helt nyt og unikt udtryk. Du kan finde mange forskellige Anne Linde hylder her på siden. Uanset hvor i hjemmet du har brug for nye hylder, kan du finde nogen i sortimentet her på siden, som er helt perfekte. Mange af dem kan anvendes på utallige forskellige måder, så der er rig mulighed for at eksperimentere med hylderne. Dermed kan du også gøre dem til dine helt egne.

 • By Lohn

  By Lohn

  By LOHN Interiør er en funktionel og æstetisk interiørserie til det moderne hjem, med et stilrent, langtidsholdbart og minimalistisk udtryk. Det enkelte, nordiske og stilrene udtryk passer ind i alle hjemmets rum, og sammen med den gode kvalitet og det enkelte produkts flere anvendelsesmuligheder i hjemmet er det med til at sikre, at produkterne både kan have lang levetid og blive udnyttet optimalt. Samtidig kan By LOHN interiørprodukterne være med til at sikre stilmæssig sammenhæng på tværs af boligens forskellige rum.

  LESS IS MORE. 

 • By Wirth

  By Wirth

  Hvis du elsker den nordiske design filosofi så er mærket By Wirth det helt rigtige. De har en skandinavisk approach til design af interiør og producere unikke produkter. Alle deres produkter er med til at tilføre dit hjem en mere nordisk fornemmelse !

  Et mærke som By Wirth formår at skabe en kollektion af holdbare og unikke produkter. Hos ModernRoom.DK finder du et dejligt bredt udvalg fra denne fantastiske producent!

 • Chic Antique

  Chic Antique 

  Den danske forhandler Chic Antique har siden 2005 produceret fransk boliginteriør og brugskunst og forhandler alt inden for lækre møbler, køkkenservice, lanterner, lamper, lysestager, dekoration, trævarer, kurve, havemøbler og hylder. Chic Antique har et spændende udvalg som er bredt og varieret og altid med et godt øje for detaljen og i en høj kvalitet.

 • Cooee Design

  Cooee Design

  Er du på udkig efter flot og dekorativ keramik, hvor der er kræset for design og udtryk? I så fald bør du kigge nærmere på Cooee Design. Det svenske brand skaber stilrent og moderne boliginteriør, der matcher den nordiske indretningsånd til perfektion. Fælles for deres produkter er, at de er skabt i et minimalistisk og smukt design, hvor rene linjer, bløde former og jordnære farver præger farvepaletten. Dyk ned i vores smukke udvalg af Cooee Design, og find dine favoritter.

 • Hipd

  Hipd

  Har du en forkærlighed for far-jokes og finurlige plakatdesign? I så fald er du endt det helt rette sted. Danske Hipd skaber nemlig akkurat dette. Med Hipd plakater får du grafisk design og humoristiske motiver i særklasse – og naturligvis sjove citater, som kan få et smil frem hos de fleste. Citatplakaterne fra Hipd er yderst populære, og derfor finder du dem naturligvis også hos ModernRoom. Dyk ned i udvalget af Hipd plakater her på siden, og find en Hipd plakat, som kan skabe fantastisk stemning i din indretning.

 • Incado

  Incado

  Er du på udkig efter vægdekorationer, rammer og spejle, som kan pifte indretningen i din bolig op? Hos ModernRoom finder du et stort udvalg af Incado produkter, som nemt kan løfte din indretning til et helt nyt niveau. Hvad enten du har en forkærlighed for plakater, malerier, metal- eller betontryk eller print på hør, kan du finde alt det og mere til her på siden. Incado har siden 1991 forenet kunst og design med et uforstyrret fokus på detalje og produktion. Dyk ned i vores udvalg af Incado, og find dine favoritter allerede i dag.

 • Karlsson

  Karlsson Vægure

  Har du en forkærlighed for flotte ure, hvor kvalitet og design går hånd i hånd? I så fald bør du kigge nærmere på Karlsson ure. Hollandske Karlsson har siden 1980’erne været markedsledende inden for design af eksklusive ure til hjemmet. Brandet er synonymt med kvalitet og innovative design, hvor æstetikken er i højsædet, og hos ModernRoom kan du dykke ned i en bred vifte af Karlsson ure, som kan pifte din indretning op.

 • Leff Amsterdam

  Leff Amsterdam

 • Nicolas Vahe

  NICOLAS VAHÉ

  Nicolas Vahé er baseret på stifterens kærlighed til de gode råvarer og troen på at det skal være simpelt at spise god og sund mad hver dag. De mange forskellige krydderiblandinger kan bruges til at lave lækre retter til

  aftensmaden eller pifte frokosten lidt op - så den bliver endnu mere spændende. Nicolas Vahé har udviklet en række lækre delikatesser og tilbehør i form at skærebrætter, brødkurve, pizzahjul og oste knive.

  Nicolas Vahé varerne er super populære som værtindegaver og pynter i enhver gavekurv - du kan altid finde god inspiration her hos ModernRoom.dk.

 • Nordal

  NORDAL INTERIØR

  Her finder du det smukke og dekorative boliginteriør fra Nordal

  Nordal har et lækkert sortiment af boliginteriør og møbler til hjemmet. De har massere at tilbyde f.eks. Spejle, Ure og Vaser m.v. Nordal står for funktionalitet og kreativitet, som viser sig i de mange forskellige designs. Deres produkter bliver for det meste produceret i lækre materialer som messing, træ og jern. De bruger farver til at skabe den helt rigtige stemning.

  Spændende boligindretning med flot brugskunst, som passer til den danske stil - er med til at skabe en god kontrast.

 • NUR Design

  NUR DESIGN STUDIO

  Den danske designer Maja Bøgh Vindbjerg står bag studiet NUR, med massere af inspiration fra de nordiske traditioner. NUR kommer af tysk og betyder "bare" eller "kun" og som indgår som grundelement i alle Maja Bøgh Vindbjergs spændende designs.

  Med udgangspunkt i det enkle og minimalistiske design, er formsproget med at til at skabe nogle elegante tidløs og moderne produkter.

 • Present Time

  Boliginteriør - Alt i boliginteriør fra Present Time

  Present Time er leverandør af moderne design til din bolig.
  Clumbine som er distributør af  boliginteriør fra Present Time, står også for de spænden mærker som Leitmotiv og Karlsson Ure.
 • Pure Culture

  Pure Culture

  Den danske designvirksomhed Pure Culture blev etableret i 2011.
  Pure Culture har et spændende og varieret sortiment inden for interiør og indretning til hjemmet. Accessories , puder og lamper med inspiration fra både international og nationale kulturer.
  Pure Culture finder inspiration fra hele verden til deres produktserier - gerne med udgangspunkt i det nordiske formsprog og med et strejf af farver.
  Pure Culture har ambitioner om at et anderledes brand i et skandinavisk design inspireret marked.

 • Ruche Shelving

  Ruche Shelving

  Ruche hylder i smart design og designet til at være anderledes. Hylderne har en markant geometrisk form, der bidrager til dens stabilitet og styrke. Ruche Shelving fås i to materialer, tre størrelser og fire farver. Leveres i en praktisk flad pakke og lavet med særlig opmærksomhed på materialer.

  Ruche-hylder har et lavt CO2 aftryk og "Piece of Cake" enkel samling, der ikke kræver værktøjer eller specielle færdigheder. Det er let, smart designet og smukt færdig.

 • Stoff

  STOFF

  De ikoniske lysestager designet af Werner Stoff for Hans Nagel tilbage i 1960’erne.

  Lysestagerne kan kombineres og stables i et væld af unikke figurer. Lysestagen kan bruges både med starinlys eller som en flot skulptur. 

 • Swart

  Swart Plakater

 • Umage

  Umage

 • Verti Copenhagen

  Verti Copenhagen

  Et bæredygtigt Dansk Design

  Det danske designfirma Verti Copenhagen blev grundlagt i 2012.

  Verti er et modulbaseret system i et dansk design.

  VertiPlants målsætning er at være bæredygtig og deres produkter bliver fremstillet i Danmark af naturmaterialer. Deres fabrik anvender primært vedvarende energi til deres produktion.

  Verti Copenhagen lancere løbende nye byggeklodser til deres system. Allerede nu giver Verti Copenhagen dig mulighed for at kombinere deres byggeklodser på mange måder.

 • Ziito

  Ziito - Dansk producent med fokus på bæredygtighed.