Fatning Det er 1 produkt.

Fatning til DIY-projekter

Det er in at lave sine egne lamper og andre DIY-projekter. Personlig indretning er det nye sort og med din egen unikke lampe, kan det vist ikke blive mere personligt. Vil du gerne kaste dig ud i projekt-lav-din-egen-lampe, kan du med få simple indkøb få det til at ske.

Hos modernroom forhandler vi en række forskellige fatninger til lamper. Der er frit valg på alle hylder, når det kommer til farver og materialer. Hvad enten du er til en fatning i kobber eller sølv eller en ledning i hvid eller sort, finder du det her på siden.

Viser 1 - 1 af 1 produkt

Dekorativ fatning til din lampe

Vil du gerne kreere en lampe, kommer du ikke uden om en fatning. Fatningen er den del af en lampe, som du skruer pæren fast i. Du kan få mange trendy fatninger, og det kan være svært at vælge den fedeste. Udover en fatning skal du naturligvis også have købt ledning. Mange fatninger kommer med matchende tekstilledninger, og så er det bare om at vælge en flot dekorationspære og hænge din nye lampe op.

House Doctor har lanceret en række skønne hætter til fatninger. Du kan vælge mellem en hætte i kobber eller sølv. Har du sans for detaljen, kan det være en flot hætte, der giver den afgørende finish.

En eller flere lamper?

Det er meget moderne at hænge frithængende fatninger med pærer op parvis - eksempelvis som belysning over spisebordet eller køkkenbordet. Du kan også nøjes med en enkelt til at lyse en hyggekrog op eller en enkelt som belysning i et hjørne af entreen. Det er kun din kreativitet, der sætter grænserne for, hvad du kan gøre med dine lamper.

Vil du gerne hænge flere pærer op sammen, skal du naturligvis have flere fatninger. Vita Copenhagen laver nogle flotte tekstilledninger, hvortil der hører flere fatninger. Du kan både få dem i hvid eller sort, og du kan også tilkøbe en smart ledningsskjuler, der giver din nye lampe et helt særligt tvist.