• Fri fragt ved køb over Kr. 299
  • Dag til dag levering på lagervarer
  • 4.6 stjerner på Trustpilot
  • Fundet billigere? Vi prismatcher
0 0 item(s) in your cart
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering i alt  Fastlægges senere
I alt
Gå til betaling

Fjerlamper

Vi ønsker alle, at vores hjem skal være et rart sted at være. Et sted der indbyder til hygge og velvære. En fjerlampe hjælper dig med at skabe hygge og god stemning med sit behagelige lys og sit unikke fjerlette design.

Hos Modernroom.dk forhandler vi lampeserien EOS fra firmaet Umage (tidligere VITA). Lamperne har et unikt design der sætter et smukt og florlet præg på dit hjem. Hver fjerlampe er unik og giver et flot dekorativt udtryk til rummet og et blødt og behageligt lys. Selv når lampen er slukket er den en flot skulptur i sig selv.

Viser 1 - 1 af 1 produkt
249,00 DKK 449,00 DKK

Har du altid drømt om at snuppe en af himlens lette hvide skyer med ind i stuen? Så kommer denne unikke Eos pendel lampe fra Umage (Der før hed VITA) som sendt fra himlen. Denne enkle og elegante...

Viser 1 - 1 af 1 produkt

Hver fjerlampe er unik


EOS fjerlampe er et naturprodukt. Lamperne består af rispapir med smukke påsatte gåsefjer. Alle gåsefjer er naturlige fjer. De fjer som bliver brugt på EOS lamperne er IKKE plukket fra levende gæs, men fra afdøde gæs der lever under kontrollerede forhold. Dyrene bliver ikke slået ihjel for disse lampers skyld, men kommer fra gæs der i forvejen er slagtet til brug i fødevareindustrien. Ikke 2 fjerlamper er ens, fordi de naturlige fjer, der bruges til lamperne, varierer i størrelse, farve og form. Derfor er hver enkelt fjerlampe helt unik, og findes ikke magen til i andre hjem. En lampe med fjer vil aldrig være perfekt rund.

EOS fjerlampe fås i 6 størrelser
Fjerlampen EOS fås i mange forskellige størrelser og farver, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvor du kan bruge den. Eos henvender sig både til unge og gamle. På børneværelset hvor den giver en hyggelig belysning eller i soveværelset hvor EOS lampen i en mere mørk farve kan give en dæmpet beroligende belysning. I stuen vil en lidt større EOS fjerlampe give et dejligt lys over f.eks. spisebordet.

Lampestørrelser:

  • Micro Ø22 cm H16 cm (500 fjer)
  • Lille Ø35 cm H20 cm (900 fjer)
  • Mellem Ø45 cm H30 cm (1.800 fjer)
  • Stor Ø65 cm H40 cm (4.500 fjer)
  • XL Ø75 cm H 45 cm (6.000 fjer)
  • XXL Ø110 cm H70 cm (13.500 fjer) 

Specielt den hvide fjerlampe giver et let og lyst indtryk i rummet. Det er en af de mest fotograferede lamper på instagram og det forstår man godt. Designet er smukt og lampen giver rummet en hyggelig stemning med sit behagelige lys, og så er det dansk design.

Fjerlamperne fås i flere farver

Eos fjerlampe fås i både hvid, lys grå, og lys brun. Hver fjerlampe har sin egen charme. Hvis du mangler gode ideer og inspiration til, hvordan du kan indrette med lamper med fjer, kan du med fordel kigge på Instagram. Du skal ikke være bange for at springe ud i at købe en fjerlampe, som ikke er hvid, for både den lyse grå og den lyse brune er også diskrete, blide farver, der kan passe godt ind i ethvert hjem og give et rigtig godt lys.

Lamper med fjer bestilles i dele
En Umage EOS fjerlampe bestilles i dele. Skærmen købes for sig, og så kan du til vælge gulv- og bordstandere eller ophæng til skærmen, men disse købes for sig. Du vælger altså selv, om du vil bruge fjerskærmen til en bord- eller gulvlampe eller til en loftslampe. Her på siden finder du alle de EOS fjerskærme som vi har i vores sortiment og de tilvalgsprodukter, du har mulighed for at købe. Hvis din fjerlampe skal op at hænge, er det en god ide at tilkøbe et originalt Umage/VITA lampeophæng. På den måde sikre du dig, at fjerlampen kan blive monteret korrekt. Det er også en god ide at købe en Umage/VITA LED-pære med. Den sparer på strømregningen og det er jo godt for miljøet. Fjerlamperne tåler også bedst LED pærer, da disse afgiver mindre varme.

Sådan rengør du en lampe med fjer

Du tænker måske, kan man overhovedet gøre en fjerlampe ren?, og ja det kan man. Men i stedet for støvkluden skal du have fat i din føntørrer. For at fjerne støv m.m. skal lampen blæses godt igennem med din føntørrer. Brug kold luft og hold afstand til lampen (15-20cm). Lampen kan ændre karakter, hvis den hænger i længere tid i direkte sollys. Modernroom.dk anbefaler, at fjerlamper ikke hænges op i nærheden af en brændeovn eller andre varmekilder.