Gulvtæpper Det er 1 produkt.

Lune gulvtæpper til din bolig

Med et gulvtæppe kan du tilføre ekstra hygge og varme til din bolig. Brug et flot tæppe til at samle din sofagruppe eller til at skabe liv i et hjørne af stuen, hvor der ikke er meget farvespil. Et lunt tæppe er ikke bare en fornøjelse for kolde fødder, men også en fryd for øjet.

Hos modernroom forhandler vi et stort udvalg af trendy gulvtæpper fra blandt andet Bloomingville og House Doctor. Tæpperne passer perfekt til den nordiske stil, som pryder mange moderne hjem i dag. Gør din indretning personlig ved at vælge det tæppe, som bedst matcher din stil.

Viser 1 - 1 af 1 produkt

Gulvtæpper til den moderne bolig

Minimalistisk er et nøgleord i mange moderne hjem, hvor den nordiske stil har vundet indpas. Når du ikke fylder din bolig med massevis af møbler og nips, men holder dig til få lækre ting, kan du skabe hygge med blandt andet tæpper og puder. Gulvtæpper er skønne at træde på en kold morgen, hvor gulvet endnu ikke er blevet varmet op, og de skaber en helt særlig stemning i et rum.

Skru op for hyggen i din stue med et lækkert gulvtæppe fra danske Bloomingville, eller placer et House Doctor gulvtæppe i din entre for at give dine gæster en varm velkomst.

Gulvtæpper i alle former og farver

Hvordan ser dit favorittæppe ud? Både facon og farver spiller ind, når du skal finde et gulvtæppe, der matcher din personlige stil og boligindretning. Tæpper er noget af det første, som blikket falder på, når vi træder ind i et rum - og det kan du udnytte til at skabe præcis det udtryk, du gerne vil have frem i det enkelte rum.

Børnenes favoritter

Gulvtæpper til børneværelset hitter hos alle børn. Bloomingville har lavet et skønt gulvtæppe, der er cirkelformet, og som forestiller ansigtet på en blød, venlig bjørn. Har du en lille pige eller dreng, der elsker dyr, kan zoo-tæppet fra Bloomingville også være et hit.