• tickFri fragt ved køb over Kr. 299
  • tickDag til dag levering på lagervarer
  • tick4.9 stjerner på Trustpilot
  • tickFundet billigere? Vi prismatcher
0 0 item(s) in your cart
Der er 0 varer i din kurv
Antal
I alt
Gå til betaling

Gyngestol

Stilren og retro gyngestol

Er gyngestole ikke kun in hos den ældre generation? Sådan har det været førhen, men i dag er gyngestolen blevet et populært møbel i mange moderne hjem. Det er rart for unge som gamle at sidde i en gyngestol, og de små elsker at blive vugget blidt frem og tilbage på skødet af en voksen.

I vores sortiment her hos ModernRoom finder du en række af trendy gyngestole, der vil passe perfekt ind i et moderne nordisk hjem. Både Bloomingville og House Doctor har lanceret en serie af gyngestole, der vil skabe glæde hos store som små.

4 179,00 DKK

Super smart gyngestol fra Present Time. Denne smukke gyngestol er nærmest et kunstværk i sig selv. Passer rigtig godt til det moderne og stilrene hjem ,med det enkelte design.Mål: L78xB62x H84...

1 095,00 DKK

Flot bambus gyngestol fra Present Time. Du kan sagtens bruge stolen indendørs med et par lækre tæpper og puder. Man kan også pynte gyngestolen med et skønt lammeskind.Mål : 110 x  60 x 90cm  sort...

Gyngestol på børneværelset

Når du skal indrette et børneværelse, er komfort og hygge vigtige elementer. Det skal gerne være behageligt for både dig og dit barn at opholde sig på børneværelset. Har du et helt lille barn, der skal have mælk om natten, er en gyngestol ideel. Her kan du sidde og amme eller give flaske med barnet i dine arme, mens barnet blidt vugges i søvn igen.

Bliver du inviteret ind på børneværelset, når dit barn leger med sine biler på gulvet, kan du sætte dig i den skønne gyngestol med strikkepinde eller vasketøj i hånden og følge med i dit barns leg. Dit barn vil elske at have dig i nærheden og fortælle dig om sine figurer og biler, der drøner frem og tilbage på gulvet.

Perfekt til hyggekrog i stuen

I mange stuer er der indrettet en hyggekrog, hvor der er plads til at læse eller fordybe sig med hjemlige sysler. Her passer en gyngestol perfekt ind. Kan du se for dig, hvor hyggeligt det kunne være at sidde under et varmt tæppe på en gyngestol og fordybe dig i dit favoritblad eller en spændende krimi? Eller hvor hyggeligt det kunne være at sidde med dit barn på skødet i en gyngestol og sammen læse i en børnebog?