T: 2999 7506 (10-16)        Mail: info@modernroom.dk      Fri fragt ved køb over Kr. 299,-      Dag til dag levering på lagervarer

Velkommen til ModernRoom.dk

ModernRoom er en skandinavisk interiørvirksomhed, som blev grundlagt i 2016. Vi brænder for boligindretning, og for at skabe smukke og dejlige omgivelser i dit hjem.

Vi har personligt håndplukket vores sortiment og stræber efter at forhandle de bedste produkter til en fordelagtig pris for kunderne. Udforsk shoppen og lad dig inspirere til at skabe din helt egen personlige stil. Oplev et anderledes univers og følg med i tidens nye trends inden for boliginteriør.

Mangler du rådgivning eller vejledning til at indrette din bolig, er du altid velkommen til at ringe eller sende en mail. Hos ModernRoom.dk er vi altid klar til at hjælpe vores kunder!

God fornøjelse med shopping!


De bedste hilsner fra Laila

ModernRoom.dk


En lille tilføjelse:

Vi har d. 18 juli 2018 opkøbt Bekko.dk (kun domænet og ikke selve virksomheden bag) og du vil derfor kunne opleve at links vil fører dig ind på ModernRoom.dk. Vi har dog ikke haft noget at gøre med Bekko.dk før virksomheden gik konkurs. Det er derfor vigtigt for os at understrege at de dårlige oplevelser du evt. har haft med Bekko ikke er den måde vi driver virksomhed på. Skulle du have spørgsmål ang. Bekko er du velkommen til at give os et kald eller sende os en mail. Hos os skal du føle dig tryg! Kontor & Lager

ModernRoom.DK ApS

Brunellevangen 11

2680 Solrød-Strand

CVR nr. 40658165


Kundeservice

Hverdage: 10-16

Telefon: 2999 7506

Mail: Info@modernroom.dk 
Socialemedier:

Facebook: https://www.facebook.com/ModernRoom.dk/ 
Instagram: https://www.instagram.com/modernroom.dk/


 
Mød de ansatte:Laila: 

Indehaver af ModernRoom.dk

Opgaver: Står for indkøb, design og socialemedier.

3 ting på skrivebordet: Kaffe, høretelefoner og en plante.

Yndlingsting hos modernroom: Eternity kalenderen