T: 2521 2144 (10-14)        Mail: info@modernroom.dk      Fri fragt ved køb over Kr. 299,-      Dag til dag levering på lagervarer

5 Gratis eller billige julegave ideer

5 Gratis eller billige julegave ideer

Af Camilla Julie Skov

6 gratis eller billige julegave ideer

December er for mange et gaveræs og det gaveræs kan hurtigt blive et meget dyrt gaveræs. Jeg synes at december skal handle om kærlighed, og derfor behøves alle gaver ikke være vanvittigt dyre. Det kan også være svært at finde på gaver at give folk, særligt hvis man gerne vil gå lidt udenfor ønskesedlen, så man kan overraske folk.

Jeg har nedenfor fundet 6 gratis, eller meget billige julegave, som vil varme alle julehjerterne når der pakkes gaver op juleaften. De kan også bruges som en ekstra julegave under træet, som er lidt mere personlig end den Kähler tallerken du har købt til din mor. Har I flere ideer, så kommenter endelig – vi skal jo hjælpe hinanden her i juletiden. • - Lav et gavekort på en hyggeaften

 • - Sådanne gavekort er guld værd, det holder en op på, at man skal huske at ses. Når hverdagen træder ind, så kan man godt glemme parforholdet, eller at huske at se sine veninder. Dette gavekort kan bruges til dine veninder, kæreste, søskende eller mor.

 • - Lav et gavekort på en gratis bilvask, massage, støvsugning

 • - på amok.dk/klippekort kan du designe dit eget klippekort og printe det ud. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan skrive på klippetkortet. Det er en virkelig sød og personlig gave, som alle ville blive glade for. Jeg har selv lavet et til mine bedsteforældre med 10 klip til lasagne, som vi bringer til dem, og de er så glade for det.

 • - Inviter til mad hos dig.

 • - Det kan være dyrt at tage ud og spise hele tiden, så invitér til middag hjemme hos dig selv, så kan du selv bestemme menuen, og dermed også selv bestemme budgettet. En hjemmelavet burger er ikke dyr at lave, og det er mindst ligeså hyggeligt, at spise derhjemme.
 1. 1) Invitér på lang gåtur

 2. 2) Gåture er undervurderede, og husker man ikke at komme på dem, så går man glip af kvalitetstid, hvor man kan snakke, få frisk luft og se på smuk natur. Har du en hund? Så tag den med, det er med at få den luftet så meget som muligt.

 3. 3) Børnepasning imens dine forældre eller venner tager en tur i biffen.

 4. 4) Alle par med børn trænger til at komme ud fra tid til anden, men de ved også at det kan være svært at finde en babysitter. Så tilbyd en aften med børnepasning, så dine forældre, søskende eller venner kan komme ud og spise eller i biografen, måske endda begge dele?

 5. 5) Få fremkaldt et familiebillede.

 6. 6) Man får ikke fremkaldt billeder så ofte, som man gjorde før i tiden, hvilket er en skam. Enhver forældre eller bedsteforældre vil elske at få et billede i julegave, og særligt et af familien. Det er ikke voldsomt dyrt, hvis du skal fremkalde et enkelt billede, og IKEA har mange billige og flotte rammer, som du kan sætte billedet i.  


Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.