T: 2521 2144 (10-14)        Mail: info@modernroom.dk      Fri fragt ved køb over Kr. 299,-      Dag til dag levering på lagervarer

Hvad skal der ske til Black Friday?

Hvad skal der ske til Black Friday?

Af Camilla Julie Skov & Michelle Frost, November 22, 2018


Er du spændt på hvad der kommer af tilbud?

Hele team ModernRoom er SÅ klar til at Black Friday rammer shoppen - Black Friday er jo blevet en af de største udsalgsdage i hele landet, og vores første tilbud har faktisk allerede ramt shoppen.

Vi vil køre en masse forskellige tilbud. Så du skal holde øje hele dagen, for at se, hvilke tilbud du ikke vil gå glip af. Find os på facebook, og bliv opdateret for hvert nyt tilbud der rammer webshoppen.

Bytteregler

Alle produkter købt i november og december kan byttes helt ind til januar, så du skal ikke holde dig tilbage, fordi du er bange for at varerne ikke kan byttes så langt frem i tiden – selvfølgelig kan de det. Vi bytter med et smil hos Modernroom.Hvordan startede Black Friday egentligt?

Vi har været lidt inde på det, men lad os opfriske vores hukommelse lidt: Black Friday er en Amerikansk tradition, der altid sker dagen efter Thanksgiving. Det vil sige d. 23. november 2018. Black Friday er en kæmpe shoppedag, specielt i USA. Kort sagt er det en af årets bedste dage at være forbruger på!

Dagen har siden 2005 været den største shoppedag i USA. Dagens navn stammer oprindeligt fra Philadelphia, hvor det blev brugt til at beskrive den voldsomme trafik af fodgængere og biler som opstod dagen efter Thanksgiving. Black Friday kom første gang til Danmark i 2013 og allerede i 2014, slog dagen rekorden for flest dankorttransaktioner – imponerende 4,5 millioner.Du kan roligt købe dine julegaver hos os, vi bytter nemlig frem til Januar.


Vi kommer blandt andet til at køre lækre tilbud på dette fantastiske rullebord, men hvis du vil vide præcis, hvornår de forskellige tilbud er aktuelle, så kan du finde os på facebook, hvor vi deler når et nyt tilbud rammer shoppen.Køb dine julegaver på Black Friday

Da Black Friday ligger så tæt på julen, som den gør, er det oplagt at købe dine julegaver til Black Friday. Vi bytter selvfølgelig stadig gaverne helt indtil januar, og husk at du får fri fragt ved køb over 299 kroner. Hos ModernRoom kan du nu også købe en masse lækre møbler og boligtilbehør, så adventsgaverne kan også købes Black Friday. I dag er interiør på ligeså mange ønskesedler som bløde pakker, og vi forstår godt hvorfor. Lækker indretning er blevet meget moderne med alle de sociale medier, og vi drømmer alle om et flot og lækkert indrettet hjem.

Jeg synes også at I skal holde være ekstra opmærksom på ModernRoom imorgen, for der kommer masser af vilde overraskelser!Shop online og undgå lange køer i butikkerne

Hader vi ikke alle sammen at spilde tiden? Den er så dyrebar, så lad være med at spilde den på, at stå i kø i timevis i butikkerne, og brug din tid fornuft online. Det er meget nemmere at overskue, hvor du finder de gode tilbud, og to klik, så er varen på vej mod dig, det lyder nemt ikke? Der vil være Black Friday i både fysiske butikker og online butikker, så spar dig selv for de lange køer i butikkerne og shop online.

I løbet af hele dagen vil der være rabat på op til 50 % på flere produkter. Jeg vil liste et par af dem nedenfor, for I er så heldige, at se hvad i kan se frem til allerde nu.Danmarks plakater fra Martin Moore:
Opal lampe fra House Doctor.
Ruche “fold-selv” hylder.Camilla Julie Skov:

Mit navn er Camilla Julie. Jeg bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.