T: 2521 2144 (10-14)        Mail: info@modernroom.dk      Fri fragt ved køb over Kr. 299,-      Dag til dag levering på lagervarer

Få inspiration i vores gode julegave-guide

Få inspiration i vores gode julegave-guide

Af Camilla Julie Skov og Michelle Frost 7 December, 2018Mangler du inspiration til julegaverne i år?

Jeg har samlet en masse gode julegaveønsker til alle rum i dit hjem. Du kan finde links til det hele og der er ønsker i mange forskellige prisklasser og til enhver smag. Jeg synes ofte selv det kan være svært at finde på ønsker til jul, så derfor er det rart at blive inspireret til, hvad der skal stå på din ønskeseddel i år.

Nogle gange kan jeg kan også få lyst til at købe julegaver til andre, som de ikke har skrevet på ønskesedlen, det er jo ikke en bestillingsseddel, vel? ;) Og det er altid dejligt at blive overrasket når man sidder og åbner sine julegaver.Stuen (Se alt til stuen her)

Vi også ufatteligt mange timer i stuen - og det er her vi nyder kvalitetstid med familie og venner, så det er vigtigt at stuen føles helt rigtig! Står du og mangler lidt ekstra hygge til stuen? Så er nye puder, tæpper og lysestager en rigtig god måde at skabe hygge på. Stuen kan både indeholde et ur, sofabord, loungestol, lænestol eller en puf, hvor du kan slænge fødderne op om aftenen.

Tæpper skaber også hygge i stuen og et gulvtæppe kan være dejligt at have liggende under sofaen, så dine fødder ikke kommer til at fryse. Samtidigt ser det også dekorativt ud og når man kan slå to fluer med et smæk, er det med at slå til, ikke?1) Sort magasinholder med ophæng fra Present Time  2) Hvid/sort Danmarks kort - Martin Moore
3) Sort rullebord fra House Doctor 4. Cooee vaser 5. Sort TAW kurv fra House Doctor

________________________________________________________________________________
Soveværelset (se alt til soveværelset her)

Soveværelset er det rum vi opholder os i flest timer i døgnet, så det er meget vigtigt at vi føler os godt tilpas i netop dette rum. Derfor kan du skrive lidt nye ting til soveværelset på ønskesedlen til jul og få piftet soveværelset lidt ekstra op - måske du synes det trænger lidt et nyt look? Mangler du ny lampe eller sengebord? Så kan du finde det hele i collagen nedenfor.
1. Hvid House Doctor spejl m. hylde 2. Hvid Anne Linde Ledge:able hylde 3. Sort/hvid Game væglampe 20 cm fra House Doctor
4. Messing/hvid Karlsson Minimal vækkeur 5. Billeder m. ramme fra House Doctor

________________________________________________________________________________
Køkkenet (Se alt til køkkenet her)

Der skal ikke så meget til for at give køkkenet en overhaling - så med lidt nye krydderier, håndsæbe eller et dekorativt skærebræt kan du faktisk få et helt nyt look i dit køkken. Mange af disse ting har så gode priser, at de kan bruges som værtindegaver til de mange julefrokoster i den kommende juletid. Hvem vil ikke blive glad for lidt nyt og lækkert til køkkenet?

Et af de møbler der er blevet utroligt populære og moderne i køkkenet er et rullebord - enten som en form for bar-bord, eller til at have dine krydderier, delikatesser eller glas stående på. Det er en super dekorativ måde at få lidt liv ud i dit køkken, og du kan ændre hvad der står på rullebordet alt efter, hvilken sæson det er.
1) Small, sort Ruche hylde 2. 2 stk. Nature skærebært fra House Doctor 3. Køkkenrulleholde, røget eg, fra By Wirth
4. Meraki opvaskebørste + opvaskemiddel 5. Nicholas Vahé krydderier

________________________________________________________________________________
Badeværelset (Se alt til badeværelset her)

Badeværelset er et svært rum at gøre hyggeligt, men det kræver ligesom med køkkenet heller ikke voldsomt meget. En dekorativ håndsæbe, flotte knager, et duftlys - så er man altså kommet rigtig langt med lidt hygge på badeværelset.1. Opbevaringsbox fra House Doctor 2. Smykkeæsker fra Novoform 3. Lille Meraki bakke 
4. Sort toiletpapirholder fra House Doctor 5. House Doctor hylde med 6 rum


________________________________________________________________________________Mangler du lidt mere plads på dit badeværelse? Så kan du evt. købe et ekstra spejl, som vil få dit badeværelse til at syne større, og hvis man har flere kvinder i sin husholdning, så er et ekstra spejl på badeværelset altid en god idé ;)


Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.