T: 2521 2144 (10-14)        Mail: info@modernroom.dk      Fri fragt ved køb over Kr. 299,-      Dag til dag levering på lagervarer

Spar penge på boligtilbehør i Januar

Spar penge på boligtilbehør i Januar

Af Michelle Frost Danielsen, d. 17 Januar 2019Så er vi i gang - Januarudsalg!

Mange danskere ser hvert år frem til januar hvor der er januarudsalg. Det betyder at der er gode besparelser at hente, så har du haft kig på noget længe så er det nu at du skal søge efter om det skulle være kommet på tilbud.
Personligt er jeg selv mere til Black Friday - men det er mest fordi at man kan få købt en masse julegaver til gode priser. Januarudsalget er mere der hvor man kan få lov til at sætte sig selv mere i fokus og finde noget til sig selv - hvilket også er rart :-)Hos ModernRoom.dk har vi gode tilbud hele januar:

Vi er meget opmærksomme på hvad i kunder allerhelst kunne tænke jer fra vores webshop. Derfor har jeg fundet et par attraktive ting jeg håber falder i din smag.

Anne Linde laver den mest eftertragtede hylde på vores webshop. Derfor vil du kunne finde b.la. sat disse tre Anne Linde hylder på tilbud:

Hylder har været det helt store hit i 2018, så derfor dykkede jeg ned for at finde endnu en attraktiv hylde. Her har du Pock Hylde fra House Doctor hvor jeg har skruet prisen ekstra meget i bund -  Så hvis står du og mangler nogle praktiske hylder til entreen, så er det nu du skal slå til:Du vil kunne falde over enkelte tilbud der kun er sat en smule ned. Det er nyheder vi har fået ind før jul. Jeg har valgt at sætte dem lidt ned så du har mulighed for at få nogle nye produkter og samtidig spare penge. Lanterner har fundet vejen ind til vores januarudsalgs kategori fordi det netop er i disse mørke tider vi har ekstra brug for lys og hygge i hjemmet. Lanternerne er fra House Doctor og du kan vælge imellem flere forskellige farver, samt to forskellige varianter. Er du ligesom jeg helt vildt med levende lys, bør du bestemt kaste blikket på House Doctors smukke lanterner:"Kalder i det for udsalg?" - Ja og her er hvorfor:

Okay okay.. Som før nævnt er der enkelte ting i vores kategori der nok mere hører ind under almindelige tilbud frem for udsalgstilbud, men for at kunne give dig flere lækre tilbud har vi fundet lidt fra hver hjørne af shoppe, så at sige. På den måde er du sikker på at du får gode tilbud på mærker der er attraktive og på produkter der er så skønne at de bare er nød til at være med i kategorien.

Men en ting vi er meget stolte af, og det er vores brede sortiment af vaser der er sat så langt ned at det næsten burde være kriminelt. Vaserne er fra kendte mærker som House Doctor, Pure Culture og Novoform. Du vil kunne finde vaser der er sat ned til 19,-! Så mangler du nyt til hjemmet, så har vi en masse skønne vaser der bare venter på at finde deres nye hjem. 

Du vil kunne finde vaser i forskellige skønne nuancer:


Det er vores første januarudsalg her på ModernRoom så jeg er rigtig spændt på om det er noget i kan lide :o) Hvis der er andet i ønsker at vi får i kategorien så smid os en mail, så skal vi se hvad vi kan gøre.

Tusind tak fordi du læste med.

Ha' en dejlig dag,
Hilsen Michelle


Michelle Frost Danielsen

Mit navn er Michelle, jeg bor i Nordjylland med min skovkat Rumle og min kæreste Allan (der også arbejder hos ModernRoom). Til dagligt driver jeg ModernRoom.dk hvor jeg står for indkøb, drift og socialemedier. 
Jeg er stor interesse i boligindretning og hjemligt hygge.