T: 2521 2144 (10-14)        Mail: info@modernroom.dk      Fri fragt ved køb over Kr. 299,-      Dag til dag levering på lagervarer

Nicolas Vahé

Nicolas Vahé

Af Christine Mathilde Nielsen, 13/02-2018

Krydderi og salt smagning

Jeg har været så heldig at måtte være forsøgskanin til disse lækre krydderier fra Nicolas Vahé.
Jeg har fået lov at teste følgende:

Salt med parmesan ost & basilikum
Salt med rødvin & lauerbærblade.
Krydderiblanding til kød.
Krydderiblanding popcorn.

Vi elsker dem

Må indrømme at jeg er blevet fan! Udover de lækre krydderier fra Nicolas Vahé smager himmelsk så er de også pæne i designet!
Jeg havde i fredags inviteret et par veninder over til madlavning hvor saltene og krydderierne skulle testes.
Vi blev enige om i fællesskab at lave bøffer med lækkert nordisk salat og andet godt tilbehør.
De første 3 bøffer fik salt med rødvin & lauerbærblade og krydderiblaning til kød(Bøf 1), de sidste 3 fik salt med parmesan ost & basilikum og blandingen med kød(Bøf 2).

Vi sætter alle tænder i bøf 1 på samme tid og kan virkelig smage at bøffen har en skøn smag af rødvin og bær! Men i det vi troede at det ikke kunne blive bedre sætter min veninde Laura tænderen i bøf 2! Hendes øjne fortæller at den smager himmelsk så vi andre skynder os også at tage en bid og sikke en oplevelse. Oksekød og Nicolas Vahé salte og krydderier er et hit!

Tid til desserten

Sidst men ikke mindst lavet vi hjemmelavet popcorn. 
Sådan gør du!
Frem med en gryde put kokosnødolie i, lad det smelte. hæld majskorn i indtil de begynder poppe, der skal man sætte låg på.
Når de færdige med at poppe, hælder du dem over i en skål og drysser krydderiblanding til popcorn på fra Nicolas Vahé og en smule salt på.
Wow de blev gode! dette er et must have i dit køkken til dine popcorn. 
Vi blev alle enige om at med denne krydderiblanding har man genskabt popcornen.

Tak fordi du læste med.