T: 2521 2144 (10-14)        Mail: info@modernroom.dk      Fri fragt ved køb over Kr. 299,-      Dag til dag levering på lagervarer

Sådan bliver du klar til Black Friday 2018

Gode fif - Sådan bliver du klar til Black Friday

Af Michelle Frost, Onsdag d. 07-11-2018

Black Friday har for alvor fundet vej til Danmark og selvom det er en amerikansk tradition har vi danskere taget godt i mod den. 

Black Friday falder i år på fredag d. 23. november. Netop denne dag er efterhånden blevet årets største udsalgsdag, hvor vi og en masse andre shops åbner op for særligt gode tilbud. Det er en enkelt dag, så du skal sidde klar med ønskesedlen, hvis du skal shoppe julegaverne allerede til Black Friday. Du kan godt glæde dig til vores Black Friday ;) Du kan allerede nu melde dig til vores nyhedsbrev på forsiden - her vil du få adgang til vores Black Friday tilbud før alle andre.

Gode tips til Black Friday:

  • Lav en konkret liste med de ting du konkret går efter (så undgår du alt for meget impuls shopping, som du ikke har brug for).
  • Tjek Pricerunners side med Black Friday, her kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvilke shops der har tilbud på Black Friday
  • Meld dig til nyhedsbrev hos dine yndlingsshops, hvor du regner med at gøre dine køb. Så vil du helt sikkert kunne danne dig overblik før Black Friday
  • Tjek facebook for grupper, hvor du kan blive opdateret på de gode tilbud
  • Undersøg byttereglerne så du ikke sidder med en lang næse, hvis produkterne skal byttes

Nedenfor har jeg lavet en liste du kan printe ud og bruge til at gøre dine køb mere målrettet Black Friday:

Der er intet der er for småt. Selv gavepapir, gavebånd og pakkelegsgaver kan du spare penge på Black Friday. Køb gerne tingene det samme sted for endnu mere rabat.

Bytteregler hos ModernRoom.dk

Alle produkter købt i november og december kan byttes helt ind til januar, så du skal ikke holde dig tilbage, fordi du er bange for at varerne ikke kan byttes så langt frem i tiden – selvfølgelig kan de det. Vi bytter med et smil hos Modernroom :)

Vores bud på top 5 til julesalget:

Der er altid nogle hits blandt julesalget, og i år satser vi på at nedenstående 5 produkter bliver de bedstsolgte julegaver - hvad tror du?

  1. Gitter opslagstavele fra House Doctor (Fås i sort, hvid og messing)
  2. Karlsson ure
  3. Plante ophæng fra Presenttime
  4. Anne Linde hylde
  5. Vertiplants planteophæng


Det var alt for denne gang.

Tak fordi du læste med. 

Hilsen Michelle, medejer af ModernRoom.dk


Lidt om forfatteren:

Mit navn er Michelle Frost jeg er 30 år og bor i Nordjylland sammen med min norske skovkat Rumle og min kæreste Allan der også arbejder hos ModernRoom.dk.
Jeg har min daglige gang på Modernroom.dk hvor jeg står for indkøb, socialemedier og udvælgelse af nye og spændende varer. Jeg elsker boligindretning og de uendelige muligheder der er for at skabe sin egen hyggelige hjemmebase.