T: 2999 7506 (10-16)        Mail: info@modernroom.dk      Fri fragt ved køb over Kr. 299,-      Dag til dag levering på lagervarer

Find dit nye julepynt her

Nu er årets sødeste tid atter over os, og det er igen tid til at finde julepynten frem. Mangler din samling lidt nye sager i år? Hos ModernRoom.dk finder du et bredt udvalg af juleklassikere, og om det er en juletræsfod, julestjerner, adventsstager eller sågar adventspakker, du er på jagt efter, finder du det hele lige her.

Viser 1 - 10 af 10 produkter
29,00 DKK 79,00 DKK
29,00 DKK 79,00 DKK

Lysestage fra House Doctor. Molecular er en enkel og moderne lysestage. Stagen er lavet af sort aluminium. Den sorte overflade giver stagen et moderne look, der passer til de fleste indretninger....

49,00 DKK 71,00 DKK
49,00 DKK 71,00 DKK

Disse smukke metalophæng har taget danskernes juleglade hjerter med storm. De gyldne messingfarvede ophæng passer perfekt på juletræet, i vinduet eller på en fin troldegren.Sættet her består af 3...

249,00 DKK

Utrolig smuk hængevase der er lavet af et tyndt lag glas. Det klare glas giver dig en fantastisk mulighed for at peppe hjemmets kroge og hjørner op. Vasen hænges i et tykt reb (følger med, der...

99,00 DKK 129,00 DKK
99,00 DKK 129,00 DKK

Julen er for mange en højtid hvor man hygger ekstra meget. Det betyder juleguf, kager og julelys. Derfor har denne skønne julestage sneget sig ind på shoppen, fordi den netop emmer af jul og...

199,00 DKK

Triangel i sort fra House Doctor er en smuk og meget dekorativ lysestage. Lysestagens geometriske former, kombineret med det sortmalede jern skaber et moderne og stringent udtryk. Brug lysestagen...

249,00 DKK

Denne smukke hængevase er lavet af et tyndt lag glas hvilket giver dig en unik mulighed for at peppe hjemmets kroge og hjørner op. Hængekrukken hænger i et tykt reb. Rebet bryder vasens ellers så...

289,00 DKK

Flot og stilren bakke fra NUR. Bakken er lavet i et minimalistisk og tidsløst design, som er produceret i stål. NUR bakken giver mange anvendelses muligheder, brug eksempelvis bakken på...

499,00 DKK

Stor hængevase der er fremstillet af et smukt, tyndt lag glas. Tici vasens klare glas giver dig en fantastisk mulighed for at peppe hjemmets kedelige hjørner op. Vasen hænges i et tykt reb der...

289,00 DKK

Flot og stilren bakke fra NUR. Bakken er lavet i et minimalistisk og tidsløst design, som er produceret i stål. NUR bakken giver mange anvendelses muligheder, brug eksempelvis bakken på...

179,00 DKK 199,00 DKK
179,00 DKK 199,00 DKK

VertiPlants er en kvadratisk vægkrukke, som er fremstillet i plast med en silkemat overfalde. VertiPlants har et enkelt og flot design. Vægkrukken kan sammensættes på mange forskellige måder,...

Viser 1 - 10 af 10 produkter

Adventspakker & pakkekalender

Skal der rigtigt jules og skal dine nærmeste forkæles, kan du overveje at skaffe dig en pakkekalender løsning fra House Doctor. Adventspakker er et hit for både store og små og hos os har du mulighed for at finde fire smarte advents opbevaringskurve, hvor du kan gemme en pakke til hver søndag i julen.

Har du børn der i stedet skal have en pakke hver dag i julen er der også her en skøn mulighed for at finde den helt rette løsning. House Doctors pakkekalender “25 days till Christmas” giver dig rig mulighed for at fylde de 24 (25) små rum med herlige juleoverraskelser til hjemmets mindste.

Ideer til adventspakker til voksne
Vi kender det allesammen. Vi vil så gerne forkæle dem vi holder af med nogle skønne gaver juleaften, men hvad skal man lige finde på?

Derfor er det mindst lige så svært at skulle finde de helt rigtige adventspakker. Så hvis du mangler ideer til dine adventspakker, har vi lavet en liste nedenfor hvor du kan finde en masse skønne ting. Her har vi taget udgangspunkt i adventspakker til voksne:

1. Smykke æsker
2. Sort xmas Car fra House Doctor
3. Lækre krydderier fra Nicholas Vahe
4. Et vækkeur fra Karlsson
5. Trækalender fra House Doctor
6. En bakke fra Mearki

Jule lysestager og tilbehør til juledekorationer

Julen er den tid på året hvor man kan slippe fantasien løs! - Og julen derudover den bedste højtid, særligt fordi man kan give den gas med pynt, julefilm og julelækkerier.

Især de mørke aftener lægger op til skulle tænde både kalenderlys og adventsdekorationer. Hos ModernRoom har vi gjort ekstra ud af at finde en masse skønne lysestager der passer perfekt ind i dit “julebo”.

Hvis du ikke er så glad for de traditionelle adventsdekorationer, vil du helt sikker kunne lide vores firearmede lysestager der kommer i alle afskygninger og farver. Du kan sagtens pynte de fine lysestager med gran, sløjfer eller en lille lyskæde så de bliver en tand mere julet.

Er du derimod en vaskeægte Gertrud Sand, vil du elske vores mange fade, eller bakker hvor du kan fremtrylle de smukkeste juledekorationer.

Læg noget husholdningsfilm i bunden af f.eks en Nur bakke, læg yderligere en klat ler, sæt et lys i, pynt med gran og mos og lad fantasien tage over og skab din helt egen fortolkning af den perfekte juledekoration.

Pynt hjemmet op til jul - jule interiør

Elsker du at finde julepyntet frem fra loftet og sætte nisserne på hylderne, mens julemusikken spiller i baggrunden? - HVEM gør ikke det?

Nisser og andet julepynt hører julen til. Det er der man kickstarter sin julestemning og virkelig skaber hygge og byder julen velkommen.

Hos ModernRoom har vi i år prøvet at finde nogle skønne jule genstande der vil kunne pynte fint i både vindueskarme, på hylder eller på julebordet. 

Her er hvad du skal gøre med dine julekager!

Mad er en vigtig del af julen! Klejner bliver kogt, brunkager bliver spist og alle disse godter passer perfekt til en hyggelig julesøndag, hvor der er tid og ro til at gøre lidt ekstra ud af juleriet. Sæt julemusikken på, hiv tæppet frem og sæt dig med din familie og få lidt kvalitetstid sammen.

Hos ModernRoom finder du et stort udvalg af lækre bakker og fade hvor du kan serverer alt fra pebernødder til kopper med varmt julegløgg.

House Doctor og NUR er blandt favoritterne når der skal vælges skåle, fade og bakker til jule lækkerierne. Så mangler du et sted at placerer konfekten på når svigerforældrene kommer på besøg? bør du bestemt tage et smugkig i denne fantastiske jule kategori.

Så til det vigtigste - en billig juletræsfod

Juletræsfoden er et must have’s i juletiden, og er blandt andet en oplagt gave til dem, der er ved at skabe et nyt hjem. Måske den unge, der lige er flyttet hjemmefra, eller den nye lille familie?

Det kan også være at du selv er på udkig efter en juletræsfod og gerne vil finde en billig og god løsning der samtidig passer perfekt ind i din boligindretning. I så fald er du landet det rette sted.

I denne skønne julekategori vi har strikket sammen til dig, har vi netop tager udgangspunkt i at finde flotte og moderigtige juletræsfødder til fornuftige priser.

Flot juletræsfod i messing, eller en aluminiumsfod i sort, er de mest populære valg.

Juletræsfoden er juletræets stærke fundament der holder træet fast placeret på juletræstæppet, og gør at træet ikke vælter når pakkerne bliver lagt under træet.

En juletræsfod skal du kunne have i mange år og det skal være en der bliver en fast del af din jul. Derfor håber vi at du kan finde noget der falder i din smag.