Klude/Viskestykker Det er 1 produkt.

Klude og viskestykker, der pynter i køkkenet

Klude og viskestykker er måske ikke det mest spændende i indretningen, men faktisk kan smukke viskestykker eller klude være med til at sætte stemningen og indretningen i dit køkken. Og nu de er uundværlige i dit køkken, hvorfor så ikke vælge nogle med et fint design, der pynter?

Hos Modernroom har vi et stort og bredt udvalg af viskestykker og klude fra Present time, Meraki, Nicolas Vahé og Bloomingville. Alle i bløde, sarte og rolige nuancer, der passer ind i enhver køkkenindretning. Der er med andre ord noget for enhver smag.

Viser 1 - 1 af 1 produkt

Lad dine klude og viskestykker hænge fremme

I dagligdagen, hvor du laver mad i dit køkken, har du brug for redskaber, der kan tørre op efter opvasken eller spildt mælk på køkkenbordet. Derfor kan du ikke gemme dine klude og viskestykker af vejen. De er nødt til at hænge fremme for at gøre arbejdet i køkkenet lettere.

Hæng derfor ikke viskestykkerne over radiatoren, men hæng en smuk knage til dem op et centralt sted i køkkenet. På den måde får du gjort kludene og viskestykkerne til en integreret del af din køkkenindretning. Gør noget ud af dine viskestykker ved at investere i nogle i fine farver fremfor de traditionelle blå- og hvid-ternede. På knagen kan du mikse farver på viskestykkerne, så du får et friskt udtryk i rummet.

Sådan vasker du rigtigt

Der er mange bakterier på dine klude og viskestykker i køkkenet. Derfor er det også vigtigt, at du husker at skifte dem ud jævnligt, så du ikke tørrer bakterier rundt på køkkenbordet eller tallerkener og service. Når du har brugt din karklud, er det en god idé at brede den ud – eksempelvis over vandhanen, så den ikke ligger fugtigt sammenkrøllet. På den måde reducerer du bakterier og andet utøj.

For at få vasket alle bakterier ud er det bedst at vaske klude og viskestykker ved 95 grader – særligt hvis de er blevet brugt til at tørre saft op fra kylling eller andet kød. Har de ikke det, kan det nogle gange være tilstrækkeligt med en vask på 60 grader, hvis du kører et langt vaskeprogram med et godt vaskemiddel.