Køkken

Find produkter der gør dit køkken mere magisk og praktisk

I køkken kategorien vi samlet en masse inspiration og ideer til hvordan du kan indrette dit køkken alrum. Med flot boligtilbehør til køkkenet er det muligt at skabe hygge og charme. Det er vigtigt at sprede god stemning i hele huset.

Filtrer og sorter 91 produkter
Produkttype
Brand
Pris
Den højeste pris er 1.998,00 kr
kr.
kr.
Farve
Materiale
Sorter efter

I denne kategori finder du en masse skønne nordiske produkter fra By Wirth - særligt er deres køkkenrulleholder, håndklædeholder og knager et utrolig populær blandt mange. Disse produkterne er med til at skabe et dejlig atmosfære i køkkenet. Herudover har vi en masse fine vaser, hylder og vægure, som passer perfekt ind i køkkenet. Det er vigtigt ikke blot, at bruge køkkenet til og lave mad i. Det er et rum vi bruger mange timer i, så hvorfor ikke gør tilstedeværelses lidt mere hyggelig og pynte med smukt boligtilbehør. Find det perfekte inspiration til hvordan du kan pynte dit køkken.

Praktisk køkkentilbehør der gør din hverdag nemmere

Hos Modernroom finder du køkkenartikler, som vil få dit køkken til at stråle, og give dig det funktionelle køkken du drømmer om.

Du finder produkter fra Nicolas Vahé, Bloomingville, Meraki og Gejst – alle mærker som har høj kvalitet og lækre designs.

Mangler du en velduftende håndsæbe, vaskemiddel, en sukkerskål, køkkenvægt eller en ny køkkenrulle holder? Du finder det hele hos Modernroom.dk.

Vores sortiment er bredt og i forskellige prisklasser, og du får alle de nyeste trends, som blandt andet marmor og messing ind i dit køkken.

Så kig dig omkring og så lover jeg dig at du bliver fristet og inspireret til at købe lidt nyt til dit køkken. Der findes også rigelig inspiration til service til dit køkken her.

Fyld dit køkken med lækre køkkenartikler fra Nicolas Vahé

Nicolas Vahé har udvidet deres store sortiment af krydderier til en masse artikler til dit køkken. Du får blandt andet smukt bestik, dekorative skifferplader og lækre skærebrædder. Du kan bruge skifferpladerne til at tallerkner, eller til anretning af tapas eller lækre desserter. De giver et råt udtryk til dit spisebord, men kan også bruges som dekoration i køkkenet, hvor du kan stille dine krydderier på, måske endda med et lille stearinlys som vil skabe en masse hygge. Nicolas Vahé har også lavet rivjern, steaksæt, forklæder, viskestykker og salatsæt, som er super brugbart og til skarpe priser.

Skab personlighed i dit køkken med Meraki

Meraki laver andet end blot skønhedsprodukter, de har nemlig ligesom Nicolas Vahé udvidet deres sortiment med viskestykker, opvaskebørster, opvaskemiddel og håndsæbe (som dufter helt fantastisk). Merakis produkter vil skabe personlighed, hygge og en unik stemning med pynt til køkkenet. Deres produkter er så dekorative, at man ikke ønsker at gemme dem væk, men vil have dem stående fremme som en del af indretningen. Merakis produkter passer sammen og vil skabe en rød tråd i din indretning i dit køkken