• Fri fragt ved køb over Kr. 299
  • Dag til dag levering på lagervarer
  • 4.3 stjerner på Trustpilot
  • Fundet billigere? Vi prismatcher
0 0 item(s) in your cart
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering i alt  Fastlægges senere
I alt
Gå til betaling

Find dekorative og praktiske kommoder hos ModernRoom.dk

Kommoder har altid været en populær del af vores hjem, både fordi de er dekorative og giver liv til et hjem, men også fordi de er praktiske og kan opbevare en masse af vores yndlingsting.

Hos ModernRoom.dk finder du en masse smukke kommoder i forskellige design, som passer til enhver smag og pengepung. Du finder kommoder fra både Hübsch, Bloomingville og House Doctor – værsgo og kig.

Kommoder til soveværelset

I soveværelset kan det være rigtig fint at have kommoder stående, enten små kommoder som du kan bruge som sengebord, eller de større kommoder, som du kan opbevare dit nattøj, sengetøj eller undertøj i. Hvis du bruger en lille kommode som sengebord, så kan du have din yndlings bordlampe stående, din yndlingsbog i skuffen, sammen med håndcreme, læbepomade og hvad du ellers skal have lige ved hånden, når du ligger i sengen.

Kommoder til kontoret

Det kan også være rigtig fint at have kommoder stående på dit kontor, om det er dit hjemmekontor, eller dit arbejdes kontor – så giver kommoder ro og orden, hvilket er en god ting på et kontor. En kommode kan hjælpe med at holde styr på dine ting.

Derfor er en kommode også et praktisk møbel, hvor du kan have alle dine mapper og papirer liggende, så det ikke skaber uro og rod på dit kontor, hvor du skal være kreativ og effektiv. Det kan være svært at være effektiv i et rum, hvor der ikke er orden.

Kommoder til stuen eller gangen

Mange bruger også kommoder i stuen, her kan den fungere som bogreol, eller du kan bruge den som tv-møbel og have alle dine film og dvd’er stående, så de ikke skal stå fremme og rode. Hvis du vælger at bruge en kommode i din stue, så kan du have ting stående eller liggende i din kommode, som du ikke ønsker skal ses af andre – det kan også være hyggelige brætspil, som så kan tages frem, når der skal hygges.

I gangen kan du også have en lille kommode stående, det er selvfølgelig afgørende at du har plads i din gang til en kommode.
På en lille kommode kan du have en fin vase med blomster stående, eller noget af dit yndlings pynt. Det er også rigtig fint at have et spejl hængende over din kommode, så det fungere som et samlet møbel på en måde. Kommoder er og bliver et genialt møbel, som altid vil være at finde i de danske hjem.