Lanterner Det er 4 produkter

Hos ModernRoom finder du lanterner til enhver smag

Lanterner er skønne at have stående på terrassen eller i haven om sommeren, hvor de skaber en masse hygge og personlighed.

De er oplagte til en hyggelig og lun sommeraften på terrassen, hvor du nyder lækker mad fra grillen og et koldt glas vin. Alt imens står lanternerne og sender hyggelig belysning imod jer alle, og kaster mere stemning udover jeres aften.

Når aftenen falder på hæld vil belysningen blive nødvendig på bordet, så kan man hive et par små lanterne op på bordet. Levende lys kan noget helt særligt, og det giver også en smule varme når kulden falder på om aftenen.

Viser 1 - 4 af 4 produkter

Luk sommeren ind med lanterner til din have eller terrasse 

Vi har både lanterner til udendørs- og indendørsbrug – de har alle til fælles at de skaber en hyggelig stemning og giver personlighed i dit hjem, både inde og ude.

Du kan dekorere din terrasse med lanterner, så du får endnu mere lyst til at bruge den, når varmegraderne stiger. Det kan også være dekorativt at have et par lanterner stående foran din hoveddør, så du kan give lidt liv til dit hus. Du finder mange flotte lanterner fra House Doctor, som er super skarpe på lækkert design til terrassen og indendørs.

Det er også super flot at have dine lanterner stående på en trællebænk på terrassen, og gerne i forskellige størrelser, hvilket også giver en hyggelig stemning.

Har du en hængekøje? Så kan det også skabe en hyggelig stemning med lanterner i området omkring hængekøjen, så du kan tænde for nogle stearinlys, når mørket falder på.

Brug bloklys og få mange timers lys

Du skal først beslutte om du ønsker at bruge levende lys eller kunstige lys? Udendørs gør det ikke så meget med de levende lys, men det er sundere for indeklimaet at bruge kunstige lys. Hvis du bruger levende lys kan det godt betale sig, at købe store bloklys, da de holder en del længere, så du får mange flere timers lys ud af dem.