Legetæpper Det er 1 produkt.

Find det perfekte legetæppe til din baby

Babyer elsker at ligge på et legetæppe eller et aktivitetstæppe, hvor det kan få lov til at udforske legetøjet i ro og mag. Lad din baby lege trygt på et fint legetæppe, der både passer ind i din indretning og samtidig giver dit barn mulighed for at udvikle sine sanser og stimulere motorikken. Du finder nemt det legetæppe, som passer til både dig og din baby her på siden, hvor du finder et stort udvalg af funktionelle og stilige legetæpper til babyer. Med et legetæppe kan du lade din baby underholde sig selv i en tryg oase, hvor der er mulighed for at trille frit.
Viser 1 - 1 af 1 produkt

Et legetæppe er en god investering for alle småbørnsfamilier

Et legetæppe er en rigtig god investering til din baby, fordi det er en mobil legeplads, som kan bruges i hjemmet og på samme tid nemt kan tages med på tur. På den måde sikrer du dig, at baby altid kan ligge et lunt og behageligt sted. Du kan kombinere det valgte tæppe med vores store udvalg af legetøj, som nemt bliver babyens favorit. Du kan se vores sortiment under vores børnehjørne, som du finder her. Du kan også vælge at kombinere det fine legetæppe med et legestativ. Det er et sikkert hit og giver anledning til masser af aktivitet og leg i dit barns første år.

God kvalitet og lækkert design

Hos modernroom.dk mener vi ikke, at kvalitetslegetøj og dekorativ værdi behøver at være adskilt. Derfor har vi gjort en dyd ud af at udvælge legetæpper, som både er funktionelle og samtidig holdt i et lækkert design, der vil passe perfekt ind i en skandinavisk og strømlinet indretning. Du finder således legetæpper i mange forskellige designs og farver, så du nemt kan finde din favorit. Vi har ligeledes legetæpper i mange forskellige kvaliteter, så du kan finde det, som du og dit barn bedst kan lide. Der findes både de mere robuste legegulve såvel som de fine legetæpper af blandt andet bomuld.