• Fri fragt ved køb over Kr. 299
  • Dag til dag levering på lagervarer
  • 4.3 stjerner på Trustpilot
  • Fundet billigere? Vi prismatcher
0 0 item(s) in your cart
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering i alt  Fastlægges senere
I alt
Gå til betaling

Find et stort udvalg af bar & loungestole hos modernroom.dk

Hos ModernRoom har vi et bredt udvalg af både bar og loungestole, du finder flere forskellige designs, priser og vi mener at der er en stol til enhver smag.

Barstole kan bruges, hvis du har en bar i forlængelse af dit køkken – det er en god måde at udnytte al pladsen i dit hjem. Her kan du stille et par barstole ind under det ekstra stykke bordplade, og hermed kan du bruge din kogeø, som et samlested for familien.

Loungestole på terrassen

Du kan bruge flere af vores loungestole på din terrasse eller i haven – flere af de loungestole du kan finde er i naturmaterialer. Det vil pynte at blande de naturlige materialer med blandt andet beton og sorte møbler. Det vil give et unikt og hyggeligt udtryk. Du kan evt. pynte dine loungestole med et flot lammeskind eller fine hynder i skind. Det vil både se godt ud og være behageligt at sidde i. De skal dog tages ind om aftenen, så de ikke tager imod fugt.

Loungestole fra Hübsch, House Doctor og Bloomingville

Du finder lounge og barstole fra tre af vores stærkeste mærker – særligt Hübsch har et rigtigt stærkt sortiment af flotte loungestole, som er gode til udendørsbrug. Der er også loungestole med skamler, så den kan bruges som lænestol i din stue. Du kan her slynge dine ben op på skammelen og nyde din yndlingsbog og en god kop kaffe. Her kan du med fordel også bruge et lammeskind, eller lækre puder, som vil gøre loungestole i naturmateriale mere bløde at flyde i.

Hiv naturen med ind i dit hjem

Loungestole i naturmaterialer er meget moderne, og det giver et råt look som passer perfekt ind i den nordiske indretning som vi bruger i Skandinavien. Du får naturen med ind i dit hjem ved at købe en loungestol i naturmaterialer, hvilket er super dekorativt sammen med en masse planter.