Natlamper Det er 1 produkt.

NATLAMPEN: DIN BEDSTE SOVEMAKKER

Før i tiden gik vi i seng med solen, og stod også op når den gjorde. I dag vælter vi os i kunstigt lys, og vores døgnrytme kan ikke lide det. Det er især lyset i soveværelset, der kan have betydning for søvnen, og det er derfor vigtigt at sørge for, at lyset her er det helt rette - og det er præcis derfor, natlampen findes! Se vores udvalg af fantastiske natlamper nedenfor: 

Viser 1 - 1 af 1 produkt

Natlamper til store og små

Det virker måske fjollet med lys til soveværelset, men vi bruger ikke længere kun soveværelset til at sove i, som vi gjorde dengang vi gik i seng med solen. Nogle læser en god bog inden de lægger sig til at sove, andre bruger dagens sidste minutter på at samle trådene og få afsluttet dagen med et tilfredsstillende overblik. Måske du er en af dem? Eller måske, du er typen, der tænder et par duftlys og forkæler dig selv med en lækker håndcremeinden du går til ro?

Vi åbner og lukker dagen i soveværelset, og med den rette belysning bliver både starten og slutningen meget rarere. Vi er med andre ord nødt til at tænde for lyset selv, og præcist hvilket lys, vi vælger at tage med i seng, kan have stor betydning for hvordan vi egentlig har det i vores soveværelser. Natlampen vil, med sit bløde og bløde lys, hurtigt blive din bedste sovemakker.

Natlampen er en af den slags investeringer, du ikke fortryder - og det er ikke kun i de voksnes sovekammer at lampen har stor gavn. Det bløde lys er nemlig også helt perfekt til børneværelset.

A LITTLE LOVELY COMPANY: DIT BARNS BEDSTE NYE SOVEKAMMERAT

Med en natlampe fra A Little Lovely Company er det slut med monstre under sengen. Farverne og det bløde lys skaber ro, og kan hjælpe mørkerædde børn med at få ro om aftenen.

A Little Lovely Company mestrer det bløde, børnevenlige udtryk, og har barnet brug for mere lys, er der også rig mulighed for at åbne børneværelset endnu mere op med mærkets fine lyskilder. Hvad med for eksempel at supplere med en hyggelig lyskæde viklet om sengekanten eller for de større børn, en sej lightbox på reolen?

Natlamperne fra A Little Lovely Company er ikke blot hyggeligt for børnene, men også pæne for forældrene, og med de mange forskellige figurer, farver og designs, er der noget for enhver smag! Der er både funky og farverige frugter, søde isvafler og den smilende lyssky der med sit kønsneutrale og fine udtryk vil pynte på ethvert børneværelse.

Natlamperne kan også mere end blot at skabe hygge og pynte på de yngstes værelser.

Med natlampens lys, kan forældrene lettere kigge til børnene når de sover, uden at skulle tænde store lamper eller liste rundt med iPhones lygte for at se til poderne - og hermed risikere at vække de små.

Det blide lys vil også kunne hjælpe børn, der er er bange for mørke, med at falde til ro. Og hvem ved, måske det venlige lille spøgelse kan hjælpe en lille én med at skræmme fantasimonstrene på flugt?

Lamperne fra A Little Lovely Company er børnesikre, fremstillet i miljøvenlige materialer, og indeholder hverken BPA eller phtalater.