• tickFri fragt ved køb over Kr. 299
  • tickDag til dag levering på lagervarer
  • tick4.6 stjerner på Trustpilot
  • tickFundet billigere? Vi prismatcher
0 0 item(s) in your cart
Der er 0 varer i din kurv
Antal
I alt
Gå til betaling

Opslagstavler

Opslagstavler her hos ModernRoom.dk finder du et håndplukket sortiment af flotte dekorative opslagstavler. Her udbydes både klassiske og moderne opslagstavler. Opslagstavlerne kan bruges til at hænge huskesedler, postkort og meget andet. Brug f.eks. opslagstavlerne i køkkenet, på kontoret eller i entreen. Vi tilbyder opslagstavler fra Anne linde og House Doctor. Find den perfekt opslagstavle til dit hjem.

Viser 1 - 1 af 1 produkt
470,00 DKK 540,00 DKK

Dekorativ og funktionel opslagstavle fra House Doctor. Super flot og enkelt design. Kan bruges til at hænge huskesedler, postkort og kalender op på. Kun fantasien sætter grænser for anvendelsen af...

Viser 1 - 1 af 1 produkt

Hold styr på hverdagen med en opslagstavle

Med en opslagstavle har du nemmere ved at skabe orden, overskuelighed og system - noget som vi alle har brug for med en hverdag, der gerne skal hænge sammen. Du kan bruge opslagstavlen til at orientere andre om, hvad der skal laves. Men du kan også bruge den til dig selv som en huskeliste. En helt anden mulighed er at bruge den som et kreativt outlet, hvor du kan sætte ting på, som du godt kan lide.

Herunder finder du et udvalg af forskellige opslagstavler, som kan bruges, uanset hvilket formål din opslagstavle skal have.

Opslagstavler til hjemmet eller kontoret

En opslagstavle er næsten helt uundværlig på et kontor, og den kan være lige så behjælpelig for familien derhjemme. Her på siden finder du flere forskellige typer og størrelser af opslagstavler, så du nemt kan finde den, du har brug for.

Brug opslagstavler i hjemmet og hold styr på madplaner, familiens gøremål og alt andet. På kontoret kan en opslagstavle have mange forskellige funktioner såsom at skabe overblik eller skrive beskeder til kollegaer.

En opslagstavle, der passer til dit behov

Du finder her på siden både den klassiske kridttavle såvel som den mere moderne udgave i mesh/trådnet. Du finder også de mere kreative opslagstavler, der måske ikke er så praktiske, men derimod har en stor dekorativ værdi.

Opslagstavler til den kreative type

En opslagstavle er ikke kun forbeholdt dem, som gerne vil holde styr på tingene. Hvis du er den kreative type, kan du også vælge at bruge opslagstavlen på en helt anden måde. Denne type opslagstavler kaldes også for moodboards, fordi de bliver en repræsentant for ens humør. Her kan man sætte alle de ting op, som inspirerer én - eller som bare er dejlige at kigge på! En slags levende kollage om du vil. Med en opslagstavle kan du skifte ud og flytte rundt, som du har lyst. En perfekt løsning til de kreative sjæle!