• tickFri fragt ved køb over Kr. 299
  • tickDag til dag levering på lagervarer
  • tick4.6 stjerner på Trustpilot
  • tickFundet billigere? Vi prismatcher
0 0 item(s) in your cart
Der er 0 varer i din kurv
Antal
I alt
Gå til betaling

Salt og Krydderier

Hos ModernRoom.dk finder du et stort udvalg af salte og krydderier fra Nicolas Vahe, som vi er stolte af, at kunne tilbyde på vores webshop.Alle produkterne fra Nicolas Vahe er af den højeste kvalitet og er med sikkerhed en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi har forskellige krydderiblandinger, som kan bruges både til fisk, kød og kylling. Der fås en masse forskellige salte, alt fra almindelig havsalt til rødvin og laurbærbladssalt, som har den flotteste farve. Herudover fås der varianter med salt kombineret med parmesan - basilikum, tomat, herbs de provence, hvidløg - rød peber og citronskal. Gør din madlavning mere smagsfyld og spændende, samtidigt med at dit køkken får et moderne og stilfuldt udseende, med de flotte salte og krydderier. Det er slut med at gemme krydderierne væk, da det giver et positivt præg på din indretning.

Delikatesser der får din mund til at løbe i vand

Hos Modernroom får du de lækreste delikatesser fra Nicolas Vahé, som garanti vil få din mund til at løbe i vand. Du får alt fra de kendte Salt, peber og krydderier til mere unikke gaveæsker og grillboxe. Der er også flere forskellige te varianter, som du kan nyde på en kold efterårsdag.

Der vil fra tid til anden også være special editions, som lige nu er en særlig Masterchef box, som du kan blære dig med i køkkenet. Alle produkterne fra Nicolas Vahé er lækre franske delikatesser, og alle lavet i et design, så man ikke kan lade være med at have produkterne stående fremme.

Special editions boxe fra Nicolas Vahé

Vi har en masse specielle og unikke boxe fra Nicolas Vahé – du finder blandt andet en gavebox, grillbox, Tapas box, Masterchef box, Risotto box, oste box og en spaghetti box. Disse boxe er super fine som værtinegaver, eller gaver til en fødselsdag, da de er helt unikke og ikke nogle man har set mange andre steder.

Nicolas Vahé er gode gaver

Generelt er Nicolas Vahé produkter bare super populære produkter at give i gave – vi har næsten alle set dem stå på en ønskeseddel et sted, måske endda på vores egen? De er flotte at få pakket ind og de føles bare gode at give i gave. De kan også være en rigtig lækker værtindegave, eller en tilføjelse til en gave, hvis man mangler lidt ekstra til gaven. Der er flere der er begyndt at samle på Nicolas Vahé krydderierne, og har dem gladelig stående fremme i køkkenet, så de rigtigt kan vise deres flotte samling.

Sirup til kaffen

Nicolas Vahé laver super lækker kaffe med masser af smag, en smag som du kan blande med de lækre sirupper som de også laver. Både kaffen og siruppen er flotte at have stående fremme i køkkenet, og man kan lave et fint lille kaffehjørne i køkkenet.

Olien alle har stående i køkkenet

Den flotte hvide flaske med olivenolie fra Nicolas Vahé står i rigtigt mange køkkener. Både fordi den er super dekorativ, og bare pynter i et køkken, men også fordi du får en ekstra god olivenolie for pengene. Den fås i to forskellige størrelser, men den største olivenolie er den der blive solgt flest af – og det skyldes den ekstra flotte flaske den store udgave har.