• Fri fragt ved køb over Kr. 299
  • Dag til dag levering på lagervarer
  • 4.3 stjerner på Trustpilot
  • Fundet billigere? Vi prismatcher
0 0 item(s) in your cart
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering i alt  Fastlægges senere
I alt
Gå til betaling

Få den bedste start og slutning på dagen

Dit sengebord kan give dig den bedste start på dagen. Du er lige vågnet, kan rulle dig om på siden og tænde for lampen der står på dit natbord, ved siden af lampen ligger din mobiltelefon, som du hurtigt samler op, og det får dig til at vågne stille, roligt og behageligt.
Samtidigt er en god bog eller tv’et en god måde at falde roligt i søvn på – bogen skal nemt kunne pakkes væk, når øjenlågene begynder at blive trætte, og det samme skal din fjernbetjening og eventuelt dine briller.

Både i forhold til indretning og funktionalitet skal dit sengebord passe ind i dit soveværelse – brug det til at ligge dine briller, bog, læbepomade og mobiltelefon, som alle er ting man skal have lige ved hånden, inden man ligger sig til at sove, og som det første når man vågner. Skal du have et glas vand inden du går i seng? Eller skal dine hænder have lidt håndcreme? Det hele kan ligge klar til dig på dit sengebord – og du slipper dermed for at rejse dig fra sengen, når du endelig har lagt dig til rette, eller kan give dig 5 minutter ekstra om morgenen.

”få den bedste start og slutning på dagen, med det helt rette sengebord”

Pynt dit sengebord

Sengebordet er et funktionelt samt dekorativt møbel i dit hjem – et møbel som både skal være praktisk, så det kan indeholde vores hverdagsting, og dekorativt fordi vi godt kan lide at vores hjem ser godt ud. Dit sengebord kan også bruges andre stedet i hjemmet, de fleste sengeborde kan også bruges som sofaborde, lille bord til pynt i gangen eller, som møbel på børneværelset. De fleste vælger at have to sengeborde, et til hver side af sengen – samtidigt er det utrolig dekorativt at give lidt ekstra liv til dit soveværelse ved, at tilføje en flot lampe eller en smuk grøn plante til dit sengebord.

”Du kan give dit sengebord mere liv ved, at tilføje en flot lampe eller en smuk grøn plante”

Vi har et stort udvalg

Hos ModernRoom finder du mange forskellige sengeborde i forskellige farver, stilarter og materialer. Sengeborde fås både til at have stående på gulvet, og til at have dem hængende på væggen. Ønsker du et sengebord med skuffer, så du kan gemme dine ting lidt væk, eller ønsker du et almindelig rundt bord, hvor tingene skal ligge fremme og pynte i soveværelset? Vi har noget til enhver smag – skal det være i træ, jern eller plast? Vi har det hele. Er du i tvivl om, hvilken stilart du skal købe til netop dit soveværelse, så tøv ikke med at spørge os – vi giver gerne gode råd.

Gå på opdagelse i vores store udvalg, eller bliv inspireret af vores andre produkter – og husk at du får fri fragt på ordrer over 699 kroner, og vi sender og returnerer altid med et smil.