T: 2521 2144 (10-14)        Mail: info@modernroom.dk      Fri fragt ved køb over Kr. 299,-      Dag til dag levering på lagervarer

Soveværelse / Kontor

Soveværelset er et rum der oftest bruges til at slappe af og sove i. Det er derfor vigtigt at rummet er behageligt og hyggeligt. Interiør er med til at skabe denne dejlige og hyggelige stemning, så det er muligt at koble af. I denne kategori har i sammensat en samme fine produkter, så du kan få inspiration til at indrette dit soveværelse. Du finder blandt andet fede sengeborde og hylder fra Anne Linde, flotte nordisk inspireret knager fra By Wirth, skønne vaser, funktionelle magasinholdere og en masse elegante spejle. Alle produkter som er med til at skabe en hyggelig og personlig indretning i soveværelset. Herudover har vi kombineret denne kategori sammen med kontorindretning. Når man skal indrette et kontor bliver der især lagt fokus på det funktionelle og praktiske. Det er vigtigt at skabe en rolig og inspirerende atmosfære. Vi har i denne kategori sammensat det perfekte udvalg til at skabe en god kontorindretningen. Du finder alt fra flotte bogstavstavler, funktionelle reoler, fede plakater, flotte minimalistiske vægure og fede vægure. Bliv inspireret til en rolig og funktionel kontorindretning og se det store udvalg af kontor tilbehør her.

Viser 181 - 186 af 186 produkter
149,00 DKK
149,00 DKK

Lille, smuk og elegant vækkeur fra Karlsson.Vækkeuret har enkle og tydlige tal der er nemme at se. Selve urværket er lydløst.Det smukke ur kan også anvendes som almindeligt ur og pynte i reolen, på...

149,00 DKK
149,00 DKK

Super smart og lille vækkeur fra Karlsson.Vækkeurets tal står skarpe og tydlige tal så de er nemme at se. Selve urværket er lydløst.Du kan også vælge at bruge vækkeuret som et almindeligt ur og...

149,00 DKK
149,00 DKK

Lille og smart rød vækkeur fra Karlsson.Vækkeurets tal står klare og tydlige på den røde baggrund. Selve urværket er lydløst.Et smukt vækkeuret som også kan stå som et almindeligt ur og pynte i...

469,00 DKK

Virkelig smart og elegant vægur fra det populære Karlsson.Urets hvide skive med de ophøjede tal står i god kontrast til de kobber farvede visere og ramme.Det flotte vægur passer de fleste rum i...

489,00 DKK

Virkelig smart og elegant vægur fra det populære Karlsson.Urets hvide skive med de ophøjede tal står i god kontrast til de kobber farvede visere og ramme.Det flotte vægur passer de fleste rum i...

74,00 DKK

Har du købt en af de smarte fjerlamper skal du naturligvis også have det smarte lampeophæng fra Umage.Hæng din fjerlampe med dette smarte lampeophæng i stuen, entreen, soveværele/kontor eller...

Viser 181 - 186 af 186 produkter