lysetager Det er 21 produkter

Moderne & klassiske lysestager

Hos ModernRoom.dk finder du et stort udvalg af lysestager. Søger du en flot lysestage til hjemmet, tilbyder vi både originale og klassiske lysestager. Vi har lysestager fra House Doctor og STOFF i forskellige farver. Lysestagerne passer perfekt til vindueskammen eller sammen med en vase. Lysestagerne er også rigtig fine på køkkenbordet med et stearinlys i. Sæt lysestagen for sig selv eller kombinere dem i en flot sammenhæng med hinanden.

Viser 1 - 21 af 21 produkter

Find din nye lysestage hos Modernroom.dk

Hos ModernRoom finder du et væld af forskellige lysestager i forskellige designs, materialer og prisklasser.

Vi har en lysestage til enhver pengepung, og til enhver type hjem.

Vi har lysestager i alle størrelser og til ethvert behov – så skal du skabe en særlig stemning til både hverdag og særlige begivenheder, så har vi lysestager til enhver anledning.

Lysestager er også en god gave, og så er de bare virkelig praktiske, hvis det skulle ske at strømmen gik, man skal jo være forberedt.

Samtidigt er det sundt for miljøet at skrue ned for strømforbruget i ny og næ, men da vi bor i et land med mange mørke måneder, så er det svært at undvære vores kære lamper – og det skal vi heller ikke.

Lysestager skal i dag gerne være i lidt mere rå materialer, såsom beton og træ.

Vi kan godt lide at få en del af naturen med ind i vores hjem, og denne følelse giver netop disse materialer os.

Førhen var det sølvlysestager der var et hit, og sådan ændre tiderne sig hele tiden.

Hygge i de danske hjem

I Danmark hygger man, og hvordan forklarer man egentlig hygge? Mange har forsøgt sig med en oversættelse til engelsk, dog uden held, men et af de vigtigste elementer i god hygge, er lys – levende lys. De levende lys er essentielt når vi snakker lysestager, men efter vi er blevet mere miljøbevidste er interessen for kunstige lys steget markant. Man kan i dag få lys der ligner ægte levende lys utrolig meget, de er bare markant bedre for miljøet. Lysestager og lys er generelt mere populære i Skandinavien, da vi har flere mørke måneder, hvor lys og relevant og, hvor lysestager virkelig kommer til sin ret.

De mørke måneder

I Danmark elsker vi at hygge i vintermånederne med lysestager, tæpper på sofaen og en god film. Lysestager skaber hygge på en helt anden måde end lamper gør, og foruden at være dekorative så giver de også varme til et hjem. Danske hjem har en utrolig hyggelig atmosfære, hvilket lysestager er en medvirkende faktor til, og når danskere skal have gæster på besøg, gør man lidt ekstra ud af det – køber friske blomster og tænder op i de forskellige lysestager. Lysestagerne kan også bruges på terrassen om sommeren, for når mørket falder på, kan folk hurtigt søge ind, hvor der er mere lys, men tøv ikke med at sætte lysestagerne på bordet udenfor, og nyd den hyggelige stemning som det giver – for netop den følelse kan ikke beskrives.

Lysestager og romantik

Lysestager og levende lys har også en romantisk klang – vi ser det på film, og vi bruger også de levende lys, hvis der skal stables en romantisk middag på benene. Restaurationerne bruger også levende lys til at skabe hygge og en dejlig romantisk stemning, et trick der bare altid virker.

Lysestagen går langt tilbage i tiden, faktisk blev den opfundet tilbage i 1200-tallet, hvor den dog blev kaldt en lyspibe. Dette er tilbage før lyset blev opfundet, og ild var den eneste lyskilde man havde. Så lysestagen har en lang historie bag sig, og den historie er slet ikke færdig endnu.