Stuen

Skab den perfekte stue med inspiration fra vores store udvalg

Stuen er et af de vigtigste rum i hjemmet. Det er her, vi bruger mange af vores timer til at slappe af, hygge os med familie og venner eller arbejde. Derfor er det vigtigt, at stuen er indrettet på en måde, der giver os en følelse af velvære og komfort.

Filtrer og sorter 115 produkter
Produkttype
Brand
Pris
Den højeste pris er 6.999,00 kr
kr.
kr.
Farve
Materiale
Sorter efter

Hos ModernRoom har vi samlet et stort udvalg af møbler, lamper og accessories, der kan hjælpe dig med at skabe den perfekte stue. Uanset om du er på udkig efter et nyt sofasæt, en lækker lænestol eller et smukt billede til væggen, har vi noget for enhver smag og budget.

Her er nogle tips til, hvordan du kan skabe den perfekte stue:

  • Start med at tænke over, hvordan du bruger stuen. Er det et sted, hvor du skal slappe af og hygge dig, eller er det et sted, hvor du skal arbejde eller underholde gæster?
  • Vælg møbler, der er komfortable og i en stil, du kan lide.
  • Tilføj personlige detaljer, der gør stuen til dit eget unikke sted.

Uanset hvad du har i tankerne til din stue, er vi sikre på, at du kan finde det hos ModernRoom.

Inspiration til stuen

Produkterne er med til og gøre din boligindretning personlig og hyggeligt. Vi har sammensat et sortiment med moderne møbler, hvor du både finder skabe, hylder, reoler og meget mere. Herudover har vi nogle utrolige populære rulleborde fra House Doctor, som passer perfekt ind i en moderne minimalistisk stue. Du finder også flotte vaser, dekoration til at pynte rundt omkring, flotte vægure som både er funktionelle og dekorative og pæne magasinholdere. Find det perfekte inspiration til en flot og personlig stueindretning.

Bredt udvalg af boligtilbehør til stuen

Stuen er det rum i boligen, hvor de fleste slapper mest af med venner og familie foran fjernsynet eller i selskab med en god bog. Derfor er det også vigtigt med møbler og dekorative ting til stuen, der netop kan understrege en rolig og afslappende atmosfære. Det er her, du skal koble af efter en hektisk dag.

Hos ModernRoom har vi samlet et bredt udvalg af alt det boligtilbehør du har brug for, når du ønsker at skabe hyggelige og afslappende rammer i din stue. Gå på opdagelse i vores kategori med boligtilbehør. Du finder med garanti noget, der falder i din smag.

Stilfulde møbler til stuen

Selvom stuen skal være et praktisk rum med behagelige møbler, behøver du ikke gå på kompromis med design og udtryk. Vi har udvalgt møbler, der kan begge dele. Vores udvalg af møbler forener nemlig både design og kvalitet, så du er sikker på at få et møbel, som holder i mange år frem.

Skab et roligt rum hvor der er plads til at flyde ud og slappe af. For at understrege de rene og eksklusive linjer i indretningen kan du tilsætte et sofabord til sofaen i guld – det giver stuen et luksuriøst præg. Du kan også give sofaområdet lidt kant med et råt betonsofabord eller et elegant i grønt marmor. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Skab en hyggekrog

Stuen skal emme af hygge, så hvorfor ikke fuldende den med en helt særlig hyggekrog, der indbyder til spændende læsning? Sæt en blød lænestol i hjørnet, og kombiner med et lille sidebord, hvor du kan sætte teen eller kaffen fra dig, når krimien bliver lidt for medrivende.’

Fuldend hyggehjørnet med en hylde på væggen, hvor du kan placere smukke vaser og sætte bogen fra dig til næste læsestund. Hæng også gerne en dekorationspære op i hjørnet, så du både har hygge og lys til læsningen.

Søg inspiration i vores store udvalg af boligtilbehør

Hos Modernroom har vi et stort udvalg af boligtilbehør fra kendte mærker som Bloomingville og Housedoctor. Fælles for mærkerne er, at de har et hav af designs som passer ind i både store og små boliger. Se bl.a. udvalg af vægure fra Housedoctor eller eventuelt fra Karlsson.