Ure

Filtrer og sorter 8 produkter
Produkttype
Brand
Pris
Den højeste pris er 569,00 kr
kr.
kr.
Farve
Materiale
Sorter efter

Ure gør tiden dekorativ at holde øje med

Hos ModernRoom finder du et håndplukket sortiment af moderne og stilrene vægure. Her udbydes altlige fra de klassiske ure til de mere farverige vægure. Urene er meget dekorative, og de skal både fungere som et ur men ligeledes som en accessories til hjemmet, der er med til at forme din personlige stil. Hos ModernRoom lægges der vægt på kvalitet og design - og herudfra er sortimentet udvalgt, som vil pynte i stue, alrum og køkken.

Find det perfekte ur til dit hjem og lad aldrig tiden løbe fra dig.

Hos Modernroom finder du et flot udvalg af dekorative vægurer til dit hjem.

Du finder vægure i forskellige materialer og farver, og du kan finde et ur lige til din smag. For eksempel er betonuret fra House Doctor utrolig populært og voldsomt moderne i tiden med messing visere og et råt udtryk. Netop dette ur er også et ur uden tal på, hvilket giver et mere minimalistisk udtryk, som passer godt ind i den nordiske stil, som hersker i den Skandinaviske indretning.

Har du et ønske til et ur, som du synes vi mangler? Så tag endelig fat i os, så vi kan se om det kan skaffes til vores shop. Vi lytter altid til vores kunder. Ellers kan du læse vores gode anmeldelser på Trustpilot her.


Vægur som dekoration i dit hjem

Danskere har inddraget deres ure som en del af indretningen. Det stiller også krav til urets udseende, hvorfor vi har udvalgt de urer med det flotteste design på markedet.

Det er altid rart at vide, hvad klokken er – også selvom man har en aften hjemme uden telefonerne på sig. Særligt hvis man har en aftale, så man kan se klokken hele tiden. Det giver en vis ro i hjemmet, at man altid kan se, hvad klokken er.


Hvor skal uret hænge - hav et ur i køkkenet eller i stuen

I nogle hjem hænger der et ur i hvert rum, andre steder kun et enkelt i soveværelset lige ved sengebordet eller et vægur i stuen. Det kan også være rart ikke at miste tidsfornemmelsen når du står i køkkenet og laver mad. Et ur på hjemmekontoret er også oplagt, da man her har brug for at vide, hvornår der skal holdes pause, holdes et møde og holdes fri - alle tre elementære tidspunkter at kunne holde styr på. På hjemmekontoret har du allerede et skrivebord og kontorstol, så du mangler bare det helt rigtige ur. De fleste har jo også et ur på den computer de sidder og arbejder på, men det er noget andet at kigge på et fysisk ur, som hænger på væggen – eller står på bordet. Det er nemlig også blevet ret moderne at have dit vægur stående på bordet. Du kan også have dit vægur hængende ved dit spisebord, så du ved hvad klokken er når du sidder og spiser.

Er du vild med urer med minimalistisk design så kast et blik på Karlsson ure.

Vægure til enhver stil og indretning

Vægure kan være mere end blot et praktisk element i hjemmet. De kan også være en del af indretningen og give rummet en ekstra dimension af stil og personlighed. Uanset om du er til moderne, klassisk, minimalistisk eller noget helt fjerde, er der et vægur til enhver smag og stil. Her er en kategoriside om vægure med en oversigt over nogle af de populære typer og brands på markedet.

Typer af vægure

Der er mange forskellige typer af vægure at vælge imellem, og nogle af de mest populære inkluderer:

Klassisk vægur: Et klassisk vægur er ofte rundt og har en tydelig, letlæselig skive. Det kan have tal, markeringer eller romertal som viser tiden.

Moderne vægur: Et moderne vægur kan have en mere minimalistisk eller eksperimentel tilgang til designet. Det kan have en uregelmæssig form, forskellige farver, og kan endda have funktioner udover at vise tiden.

Vintage vægur: Et vintage vægur kan have et retro eller gammeldags udseende og kan være lavet af træ, metal eller plast. Det kan have en nostalgi- eller antikværkets følelse og passer godt ind i klassisk eller boheme inspirerede indretninger.

Brands af vægure

Der er mange forskellige brands, der specialiserer sig i vægure, og nogle af de mest populære inkluderer:

Karlsson: Karlsson er en hollandsk producent af moderne ure, der er kendt for deres enkle og elegante design. Deres vægure kan have en minimalistisk eller farverig stil og er ofte lavet af metal eller træ.

Elna Rooth: Elna Rooth er en dansk designer, der er kendt for hendes smukke vægure med blomster- og naturmotiver. Hendes vægure er ofte lavet af keramik eller glas og passer godt ind i landlige eller romantiske indretninger.

Mondaine: Mondaine er en schweizisk producent af ure, der er kendt for deres ikoniske design inspireret af Schweiz' berømte togstationure. Deres vægure har ofte en minimalistisk stil med klare linjer og markante tal.

Samlet set er vægure en vigtig del af indretningen og kan give rummet en ekstra dimension af stil og personlighed. Der er mange forskellige typer og brands at vælge imellem, så det er let at finde et vægur, der passer til ens personlige stil og behov.