Inspiration

Inspiration til badeværelset

Badeværelset har ofte neutrale fliser og hvide installationer. Det giver dig det perfekte udgangspunkt for at sætte dit eget præg på indretningen i badeværelset. Her giver vi dig lidt inspiration til dit badeværelse til at skabe en stil eller måske forny den?

På grund af den neutrale baggrund, er det let at videreføre stilen fra dit øvrige hjem - hvis du fx mest er til det klassiske og tidløse eller den franske landstil.

Opnå den perfekte indretning af badeværelset

Det er lettere end du måske tror at sætte dit personlige præg på badeværelset - mest fordi, der er ret meget badeværelsesindretning og badeværelsespynt, hvor du virkelig kan sætte dit præg. 

Håndklæder og måtter ses meget tydeligt, så der kan du let gøre en stor forskel. Men det er faktisk ofte de små ting, der virkelig afrunder stilen i din badeværelsesindretning. Her tænker vi på: 

- Toiletpapirholder
- Håndklædeholder
- Kurve
- Knager
- Magasinholder
- Tandbørsteholder/tandkrus
- Sæbeholder eller flydende
- håndsæbe
- Duftlys
- Toilebørste

Og må vi lige sige, at et ur på badeværelset er guld værd - så slipper du for stress. Vi er ret vilde med dem vores vækkeure til dette, for de kan let flyttes rundt. 

Det er ikke så svært at udskifte som man måske tror. Og nu taler vi jo om inspiration til badeværelset, så derfor kan din badeværelsesindretning varieres med hylder og skabe. Det er også på badeværelset, du har mulighed for at eksperimentere med genbrugsindretning. En lille hylde af genbrugstræ til håndsæben er en perfekt måde at skabe en hyggelig og rustikal stemning.

Badeværelsesinspiration til det lille badeværelse

I ældre huse og i lejligheder er badeværelset ofte et lille rum. Har du et lille badeværelse, så lad dette inspirere dig: Kombinér det funktionelle med det praktiske.

Inspiration til det lille badeværelse er også, at tænke i pladsbesparende opbevaring. Her er Anne Lindes hylder smarte, fordi de dels kan skjule lidt og dels kan pynte lidt. Lige netop Anne Lindes hylder kan sagtens tåle fugten, og der er også visse modeller med et spejl. På den måde kan du slå flere fluer med et smæk.

Opbevaring og funktion i ét har denne toiletrulle løsning. Vi er vilde med nedenstående toiletrullekurv, der både kan være lager og toiletpapirholder i ét.

Et andet råd til dig med det lille badeværelse er knager, knagerækker og bøjler med S-kroge. Udover håndklæder og tøj kan du hænge toilettasker eller kurve til vatrondeller, make-up, smykker og alle de andre småting, vi altid har på badeværelset. 

Et sidste råd til badeværelsesindretning til det lille badeværelse er spejle. Så mange du orker! Ikke alene reflekterer spejle lyset, de får også dit lille badeværelse til at virke større. Spejlet er samtidig et vigtigt element, både fordi vi alle bruger det på badeværelset, men også fordi, at det sætter stemningen i badeværelset. 

Som du måske kan mærke, så er vi store fans af spejle, så hvorfor nøjes med kun et spejl? Se vores store udvalg og bliv inspireret til dit badeværelse her. 

Det kan give lidt ro i indretningen, hvis du vælger fx toiletrulleholder og håndklædestang eller knager i samme stil, som fx dem fra By Wirth

Så alt i alt, er vores råd til badeværelsesindretning af det lille badeværelse: 

- Tænk knager 
- Tænk opbevaring eller kurve
- Tænk hylder 
- Tænk spejle

Design det moderne badeværelse til perfektion

Hvis du mangler inspiration til at indrette dit badeværelse moderne, så er det blevet ret in at lave en spa-agtig feeling på badeværelset. Inspirationen til din badeværelsesindretning skal komme fra et spa - det vil sige grønne planter eller lidt møbler, såsom taburetter eller en bænk. Det er altid rart at kunne lægge tøjet fra sig på en bænk i stedet for i en bunke på gulvet. 

Masser af lækre håndklæder og badekåber, der gerne må hænge fremme på knager eller knagerækker et et godt udgangspunkt for inspirationen til dit badeværelse. 

Lanterner på gulvet eller på hylder kan virkelig gi’ den rigtige spa-fornemmelse, så det vil vi også fremhæve som badeværelsesinspiration til det moderne badeværelser. 

Bakker med stearinlys og små vaser eller store gulvvaser med friske blomster, siv, fjer eller græsser. Pas på med tørrede blomster, for fugten i badeværelset vil hurtigt ødelægge dem  - tænk hellere i kunstige, naturtro blade eller blomster. 

En lille skål eller bakke med dine ringe, armbånd eller hår accessories kan der måske også blive plads til. Vi synes ihvertfald lige så godt, at alle de pæne ting, vi alligevel elsker, kan være med til at give den der lækre spa-fornemmelse. Ellers kan nogle lækre svampe eller blomsterhoveder i vandbad se sødt ud. 

Til det moderne badeværelse vil vi fremhæve Meraki - velværemærket har både velduftende og vel udseende tilbehør til badeværelset. Håndsæbe, Body Wash, dufltys, lotion samt bakker, holdere, file, pimpsten, sæbeholdere, fade og meget meget mere, der virkelig gi’r den gennemførte, moderne spa-fornemmelse. Få inspiration til dit badeværelse med Merakis økologiske univers

Kombination af indretning til flere badeværelser 

Har du flere badeværelser, er du jo bare heldig! Ikke alene har du aldrig kø. Men du har mulighed for at vælge, om du enten vil vælge en stil til hvert badeværelse eller om du vil have den samme, gennemførte stil på begge badeværelser.  

Og har du et nyt badeværelse der skal laves helt fra bunden, kan du med god planlægning og overblik skabe to badeværelser, som lever helt op til dine drømme!