By Wirth

Dansk design når det er bedst!

Hos ModernRoom.dk elsker vi byWirth

Deres seneste skud på stammen er:

ByWirth Magnet hylde

Denne super praktiske magnethylde fra By Wirthkan bruges i entreen til at holde styr på nips og nøgler - eller i køkkenet til at hænge dine køkkenknive, så har du dem altid lige ved hånden - denne hylde fås i både Eg, Røget Eg, Olieret og i sort - så der er altid en model der passer lige til dit køkken. Hylden kan også bruges til opbevaring af olie og kogebøger.

By Wirth Køkkenrulleholder

Denne smukke enkle køkkenrulleholder vil pynte i ethvert køkken eller på dit spisebord. Er designet helt enkelt og i nogle fantastisk lækre materialer: Egetræ og læder. Har dit køkken behov for det lille ekstra  til at tage det til nye højder - så er køkkenrulleholderen fra byWirth med til at give det sidste.

Den fås også i røget eg, olieret eller i sort - så du kan finde den som passer bedst til din stil.

By Wirth Knagerække

Her er den ultimative knagerække fra By Wirth - fås med både 4 eller 6 dots.

Knagerække i et elegant design og dekorative læderstropper til montering på væggen. Kan bruges i både køkken, stue, entreen eller bryggerset og vil pynte uanset hvor du hænger dem op. Du har mulighed for at købe små enkelte knager som matcher, så du kan få præcist det antal knager du har behov for.

By Wirth Håndklædeholder

En håndklædeholder i det rigtige design er med til at give den helt rigtige stemning, når du om morgenen træder træt ud på dit badeværelse.

Håndklædeholderen fra By Wirth er lavet i blødt læder, metal og egetræ - med helt rene linjer. Nem at montere og super elegant.