Bloomingville

Sig pænt goddag til Bloomingville!

Af Michelle Frost Danielsen, 12 marts 2019

Bloomingville har længe været på vores liste over brands vi ønsker at tilføje til vores shop - og NU er det endelig sket! Jeg er særdeles henrykt da Bloomingville har et bredt sortiment af unikt og skønt boligtilbehør der henvender sig til både store og små.

Skal vi kigge lidt på herlighederne?

Nedenfor har jeg valgt flere af mine yndlings produkter fra Bloomingville. Jeg håber at det også er produkter at du vil forelske dig i.

Vores favoritter

Bloomingville Interiør


1. Pendal lampe m. plads til plante
Denne smukke loftlampe fra Bloomingville forener lys med natur. Elsker du planter og stilrent design, så klapper du sikkert lige så meget i dine hænder over denne lampe som jeg gør. Og så er lampen alt andet end lige et oplagt indretningselement til sommer- eller fritidshuset, hvor den omkringliggende natur får lov til at inspirere indretningen.

2. Guld spejl m. kæde
Jeg er vild med runde spejle. De pynter så fint i hjemmet og de kan bruges i alle rum, hvor jeg syntes at firkantede spejle begrænses af deres form. Det er tit noget vi forbinder med spejle i entreen eller spejle til badeværelset. Runde spejle passer for det mest ind i alle rum. Dette skønne spejl har en flot guldkant og ydermere en flot guldkæde der bryder spejlets enkle look.

3. Bordlampe guld/marmor
Vanvittig smuk bordlampe der ved første øjekast er meget simpel. Men ser man nærmere på f.eks. lampens fod er den lavet af det smukkeste marmor. Lampen giver anledning til at finde en stor speciel pærer der giver et lækkert lys. Jeg er helt vild med lampen fordi jeg kan se den stå på både et skrivebord, et sengebord eller på et sidebord. Den er bare super flot!

4. Grøn glasvase
Smuk, grøn glasvase med flot mønster. De fleste glasvaser er typisk lidt afdæmpet og ret normale, men Bloomingville har her virkelig formået at lave en spændende vase der i sig selv bare er super flot. Man får helt lyst til at sætte blomster i vasen med det samme - hvilket er en ret væsentligt ting hvis du spørger mig.

5. Bordlampe m. plads til plante
Wauw - er vist det eneste passende ord. Jeg har aldrig set så speciel en bordlampe. Det var det første jeg forelskede mig i da jeg bladrede igennem Bloomingville’s tykke katalog. Jeg elsker at man kan sætte en fin lille plante i lampen, og når lampen er slukket, fungere lampen som en potte og bliver et fint pyntende element i ens indretning.

6. Fine Bar, rundt rullebord
THE QUEEN HAS ARRIVED! Feminin, stilren og klassisk rullebord der virkelig imponerer. Jeg har svært ved at stoppe med at kigge på bordet og tænke hvor mange fantastiske måder man kan bruge rullebordet på. Man kan bruge det som en fin bar til drinks glas og flasker. Eller bruge bordet som et slags pynte bord hvorpå man kan stille en lille lampe, et par billeder og meget andet.

Ure

Noget der bare måtte blive en del af vores sortiment er alle Bloomingvilles fantastiske udvalg af ure med innovativt design.

Børnefødselsdag

Fødselsdagstoget er især noget mange af jer kunder søger når der skal nyt på fødselsdagsbordet og her har Bloomingville virkelig lavet et helt fantastisk et af slagsen.

Det var et langt blogindlæg, så hvis du er her endnu må det betyde at jeg ikke har skræmt dig helt væk og at din interesse for Bloomingville er lige så stor som min.

Du kan se hele vores udvalg af Bloomingville her: Bloomingville boligtilbehør.
Tak for denne gang og på gensyn.


Laila Kofoed-Hansen
Mit navn er Lailae, jeg bor i Solrød-Strand med min familie. Til dagligt driver jeg ModernRoom.dk hvor jeg står for indkøb, drift og socialemedier.

Jeg er stor interesse i boligindretning og hjemligt hygge